tirsdag 1. september 2009

Det er rart hvordan livet forandrer seg. Plutselig er jeg inne i min egen, lille boble, og det meste dreier seg om det nye, lille familiemedlemmet. Særlig om hennes matvaner. Og "tømmingene" som følger etter maten, være seg om det tømmes i den ene eller andre enden. Jeg hadde bestemt meg for å ikke være så utleverende i denne bloggen, og ikke skrive om bæsj og gulp, men det er ikke så lett når det liksom er det livet dreier seg om akkurat nå. (Altså for henne, ikke for meg. Jeg rekker ingen av delene)
Hvis jeg ikke skal skrive noe om baby eller barselstid, er det kun to andre ting jeg har lurt på i dag:
1) Om waldhorn egentlig kanskje skrives valthorn
og
2) om de snart kommer for å hente plastsøpla.


3 kommentarer:

  1. Jeg kan fri deg fra 1 bekymring! det skrives: VALTHORN! Lykke til med musikanten. Nydelig lita jente du har fått deg - skjønner godt at dagene dreier seg mye om henne ja :)

    SvarSlett
  2. oh Pia...she is so cute! We are so excited for you!! Julie

    SvarSlett
  3. Gratulerer med nydelig jente, Pia! Rart hvordan ellers fornuftige mennesker blir veldig opptatt av alt som har med kroppens funksjoner å gjøre når det kommer babyer inn i livet.... Kos dere alle sammen, med bleieskift, amming og annen kos! Grete

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails