søndag 2. august 2009

Jeg føler meg ikke helt klar...

Nå, med under 2 uker igjen til termin, begynner jeg å forstå at det er en del ting jeg må gjøre. Men det får jeg ta til uka...
En ting som skremmer meg, er at jeg antageligvis må gjennom nok en runde med teletubbiene. Jeg husker da jeg satt meg ned med min lille sønn for ca 10 år siden, og skulle se dette artige barneprogrammet. Da programmet var ferdig, satt jeg igjen med følelsen av at både jeg og barnet måtte være mentalt forstyrra for å like noe sånt. Men vi fortsatte å se på det. Etter ca et år, innså jeg at handlinga aldri ville ta av, og at programmet faktisk skulle handle om...ingenting. Bortsett fra at figurene ropte "Eh-Oh!" og noen ganger hoppet de. Og noen ganger spiste de krem. Men programmet sniker inn i hjernen på deg, og den dag i dag tar jeg meg selv i å gå rundt å nynne "tinky winky - dipsy -la la - pooooo!".Får ikke barnet dilla på Tinky Winky og gjengen, så slipper vi vel ikke unna småsjarmører som Hopsi Deisi og Makka Pakka og Hinkel Pinkel. Etter det jeg har forstått, er handlinga i Drømmehagen like spennende og interessant som Teletubbiene.

Jeg skal prøve, så godt jeg kan, å få babyen hekta på Star Wars og Scooby Doo så fort som mulig. Jeg tror ikke det blir sunt for noen av oss at mor i huset går lallende rundt og roper "Hinkel Pinkel!" eller "Plinky Plonken!". Jeg har allerede tendensen til å rope ut "Nå skal vi spise-lise!" og "må du tisse-lisse?". Lenger enn det bør jeg ikke gå....

Til dere som er innom: Ha en herlig-perlig dag! Koko!

3 kommentarer:

 1. Urk - Teletubbiene ja.... Grusomme skapninger :rødmer lett: Men jeg har aldri vært særlig tilhenger av barneTV figurer som ikke kan snakke rent. Så ja - få dem over på noe skikkelig før disse grusomme skapningene tar dem :lol: Vet du forresten hva det blir?
  Spennende de siste 2 ukene - kan jo i grunnen skje når som helst - håper du får en ok fødselsopplevelse ihvertfall.
  Ha en strålende dag :)

  SvarSlett
 2. En ting er at Teletubbiene er helt meningsløse, men jeg syns de er skikkelig skumle i tillegg! Iiik... Vis heller Fragglene og Postmann Pat til babyen, det tror jeg er mye sunnere.

  SvarSlett
 3. Hey hey, Teletubbiene er mye DYPEERE enn Drømmehagen, he he!!! Jeg har en toåring, og det er bare å tillate seg å seg elske det, - for siste gang for meg. Jeg tenker at de som har laget Teletubbiene har virkelig studert småbarn grundig, og det er derfor barna våre elsker dem, DET ANGÅR DEM!! Lykke til med Teletubbier og fødsel!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails