tirsdag 11. august 2009

Snart fødsel? Og colorblocking!

Folk lurer på om fødsel er på gang. Kan ikke si at jeg merker noe til det. Men skal holde dere oppdatert! Og jeg har en bror som jeg vet HIGER etter å få høre detaljer fra fødselen, so stay tuned....

Jeg har ikke født før termindatoen de andre gangene, så det skjer vel neppe denne gangen heller. Men håper jo ikke at det blir 2 uker til å vente. For jeg gruer meg litt nå. Og jeg kommer ihvertfall til å grue meg om 2 uker, med forestillinger om ledninger, slanger, tuber, sprøyter, tang og et barn på seks kilo... Nei,da, det har vel gått rimelig greit de andre gangene, og jeg håper at det vil gå greit nå også - at fødselen setter i gang av seg sjøl, og at alt vil foregå normalt.

Disse ventedagene gjør meg utrolig rastløs. Forrige uke, med mann på jobb og barn på besøk hos besteforeldre, førte til en enorm produksjon av sider til albumene, masse blogging, og mye lesing. Spørs nok om jeg klarer det tempoet de kommende månedene...

Noe jeg er bekymra for, er om jeg rekker Brages første skoledag neste uke. For det VIL jeg være med på. Om jeg så har født noen timer i forveien, skal jeg slenge på meg ei nettingtruse, et par ekstra store Tena Lady, og traske opp på skolen. (Ja, jeg tar selvfølgelig et plagg på meg også - har ikke lyst til å skjemme meg HELT ut)

Det er sjelden jeg får tatt bilder av de tre gutta mine samla, men her har jeg noen bilder som ble tatt i Danmark i mai. Scrappehuset vil ha bidrag med colorblocking, og det er en glimrende måte å få brukt noen papirbiter som bare ligger og slenger. Og dere erfarne scrappedamer skjønner helt sikkert hvorfor jeg bruker ordet JACUZZI i tittelen, i stedet for det norske ordet BOBLEBAD.... (Hint: en tittel uten E, og med både C og Z....)

5 kommentarer:

 1. Er du her enda? Det var bra for oss det:)
  Herlige bilder av gutta dine:)
  Flott colorblocking:)

  Men du: Få noen til å ta et par bilder av deg hvis du tropper opp første skoledag etter par timer etter fødselen da:) Husk klæør;)

  Takk for at du deltar hos Scrappehuset:)

  SvarSlett
 2. Den ble knallstilig! Absolutt en smart ting å gjøre!:o)

  SvarSlett
 3. Herlig colorblocking! C og Z i alfabetene mine ender som regel som k-er, s-er, n-er etc.....

  Lykke til med både fødsel og 1.skoledag (he,he)!

  SvarSlett
 4. Elsker og følge med i bloggen din;-) Skal bli flinkere til å kommentere også ;-) lykke til med fødsel!!!!

  SvarSlett
 5. Jeg tenker det samme som Vibeke hver gang jeg ser ett nytt innlegg i bloggen din :lol:
  *er du der enda OG scrapper*

  Håper du får med deg 1 skoledag da! Det er en viktig merkedag å få med seg.

  Herlig løsning på CB!! Og Jacuzzi er ett ord man bør bruke ofte :lol:

  Lykke til! *igjen*

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails