tirsdag 4. august 2009

Et par magesider

Jeg hadde gledet meg til å få en sommerbaby som skulle ligge ute i vogna i bare body og sprelle. I stedet ser det ut som om jeg bør investere i en liten våtdrakt med tilhørende dykkermaske og snorkel. Hvor er sola??

Jeg fikk en utfordring der jeg skulle intervjue gutta mine om hva de tenkte om det å skulle få et nytt søsken. Her er resultatet. De svarte jo ganske så seriøst.

Når jeg først var i siget, måtte jeg bare lage en til - har hatt så lyst til å bruke den tittelen. (Nei, jeg er overhodet ikke en DDE-fan, bare så det er avklart!)

5 kommentarer:

 1. Hei Pia

  Så utrolig flotte magesider du har laget.
  Den øverste med intervjuer var mega bra....så morsom å ha i ettertid.
  Bildet er forresten knallflott!!!

  Spennende tid i møte:)

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder du har tatt! Herlige og morsomme LOer begge to! Jeg liker godt stilen din også, og den gode humoren som kommer fram i både innleggene og LOene!

  Lykke til med forestående fødsel og den über-koselige barseltiden når alt er overstått... Blir morsomt å se noen koselige baby-Loer etterhvert! :)

  SvarSlett
 3. For noen herlige fargeglade LO'er!! Digger de, og bildet er jo råkult da!

  SvarSlett
 4. Så herlig og kreativ LO! Tenk for ett minne for minstemann/datter å ha hvilke tanker de større har om en! Herlig! Utrolig kule bilder - også :lol: "Her blir det liv" - ja, det kan jeg levende forestille meg!

  SvarSlett
 5. Guri, disse er bare helt fantastiske!!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails