torsdag 20. august 2009

41 weeks down...

..og nå kan det da ikke være uker igjen...
Dette ser jo ut til å bli en evig føljetong.
Jeg var hos lege i dag, og de som fryktet at jeg ville ha en aggressiv atferd, kan ta det med ro. Selv om jeg tøffer meg når jeg skriver, så er jeg faktisk en rolig og høflig kvinne. Så da legen smilte og sa at alt var supert, så smilte jeg tilbake og sa "Så bra!". Men jeg fikk ny time rett over helga, så vi får nå se hva som skjer...

Det positive er jo at jeg har fått med meg alt som har skjedd denne uka, der høydepunktet var skolestart på onsdag. Så nå har jeg en førsteklassing, en tredjeklassing og en femteklassing. Jeg synes at jeg har hatt god kontroll på skolen når det gjelder hvilke grupper de er i. For i fjor var de alle i BLÅ gruppe. Og det er greit nok med 4.klasse blå, eller 2.klasse blå. Men nå er det Jupiter, maur, blåklokker og gud vet hva. Bortsett fra turdager da de er edderkopper sør, eller rever nord. Eller smørblomst lilla. Oppe. Noen ganger nede. Men noen ganger slår blåklokkene seg sammen med smørblomstene. Og da er de nok tulipaner. Sammen.

Jeg har bestemt meg for at i neste innlegg skal jeg ikke nevne graviditeten. Så får vi se om det hjelper....

Ha en flott kveld!

2 kommentarer:

 1. Haha jeg ler så jeg griner av dine skriblerier. Du har en utrolig måte å uttrykke det på, men det vet jeg jo fra før av...

  Håper gullet melder sin ankomst snart, kjipt å gå sånn og vente (det vet jeg alt som har gått 2-3 uker over med alle og endt med keisernitt...) Lykke til! Hils mann og barn fra oss her på Nøtterøy

  SvarSlett
 2. *ler så hun griner nok engang*
  Men joda jeg ser frustrasjonen om rever og blåklokker og alskens naturfenomener :)
  Her har vi A, B, C - dvs 5B og 2C - egentlig ett veldig ok system.

  *Lykke til* Håper jeg slipper å si det veeeeeldig mange uker til :lol:

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails