tirsdag 21. juli 2009

Skissedilla #17 og litt til...

Noen skisser er sånn at du vil sette deg ned og lage noe med en gang. Inne på Skissedilla ble jeg inspirert av denne skissa, og laget denne layouten.

Noen ganger er det vanskelig å finne på titler til det jeg lager - et vanlig, pent portrettbilde innbyr ikke akkurat til kreative, morsomme overskrifter. Men så kom jeg på at jeg kunne fokusere på Edvards hår - han er vanligvis helt mørk, men i sommersola blir han helt lys foran i vikene. Derfor ble det tittelen "sommerblond".
Jeg har også latt meg inspirere av "Sommerskolen" inne på Minneriket. En av oppgavene der, går ut på å lage ei side der du bruker 4 bilder, 4 forskjellige mønsterark, og minst 4 ord i tittelen.
Og minst 4 ord ble det her : "Dette skulle egentlig være historien om ei trampoline, men endte opp som historien om faraos forbannelse". Et lite minne om at det man egentlig har tenkt til å ta bilder av, kan gå i vasken, men så kan det dukke opp en helt ny vinkling. Her skulle jeg egentlig ta bilder av montering av trampoline på hytta. Men fikk liksom aldri tatt noen blinkskudd, ingen av gutta var noe særlig samarbeidsvillige. Mens far i huset strevde med å få opp trampolina, la Øystein seg ned i trampoline-esken. Og da var han plutselig veldig gira på at jeg skulle ta bilder. For nå var han nemlig en skummel mumie som lå død i esken, og så skulle han sprette opp og angripe meg.
Jeg laget en til med mange mønsterark, eneste annen pynt er knapper fra Kimmieprout.
Og så, til slutt, et lite forsøk på det som kalles "Clean&Simple" - det er vel ikke akkurat min greie, men har nå gjort et forsøk. Har tatt et bilde av meg selv (i bikini...) nede ved badeplassen på hytta. Strevde fælt med å få tatt bilder av skyggen min, uten at kamera skulle synes.

2 kommentarer:

  1. Så ren og frisk side!! Utrolig lekker:) Får sommerfølelse med en gang. Jeg er helt lik med titler. Noen ganger klinker jeg til, med de fleste ganger så blir det sånne klisjesøtsuppergreier....søta, goingen, beauty....*dåner*

    Tuusen takk for at du deltar;)

    SvarSlett
  2. Skikkelig herlige LO'er!! Flotte bilder og historier du tar vare på - det er så morsomt å se!:o) Og den nederste var kjempelekker!:o)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails