mandag 13. juli 2009

Om en måned..

..har jeg termin! Nå begynner det å nærme seg! Gleder meg veldig til å møte den lille tassen som spreller inne i magen min.
Jeg har de siste månedene fått veldig mange spørsmål om jeg vet hva det blir. Og da svarer jeg at jeg tror det blir et barn. Blir det i tillegg et sunt, kreativt, klokt, aktivt, morsomt og herlig barn, akkurat sånn som de tre vi allerede har, ja, da kan jeg faktisk ikke be om mer.
Tenk om jeg fikk en ugle. Eller en fisk, sånn som denne kvinnen på Haiti. Gudskjelov har jeg sett på ultralyd at det er et aktivt, sprellende, lite menneske der inne.
(Men det er klart, sånn scrappingmessig ville jo en ugle vært glimrende - det flommer jo over av uglestæsj på scrappepulten...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails