mandag 20. juli 2009

Moro i bilen!

Vi liker å kjøre bil. Ja, vi simpelthen ELSKER lange bilturer med tre blide gutter i baksetet. Ok, litt knuffing og dytting blir det jo. Og en del mas om ispauser. Og klaging på hverandre. Kasting av rosiner kan forekomme. Sparking i bilsetet foran. En etterhvert mer og mer hissig sjåfør. Krangling om de skal se på "Tom & Jerry" eller "Robin Hood" på DVD. Og når "Tom & Jerry" endelig er på etter utallige forhandlingsrunder, er det krangling om hvem som skal være Tom, og hvem som skal være Jerry. Ingen hører på mine gode forslag om at alle kan f.eks. være Tom.

Og så har vi musikken, da. Vi er endelig over stadiet (enn så lenge..) der vi må høre på en CD med en gjeng barnehagebarn som synger samtlige vers av "Mikkel Rev" a capella. På den samme CDen finner vi også fengende låter som "Bæ bæ, lille lam", og "Lille Petter Edderkopp". Etter å ha hørt de sangene bortimot en million ganger, så sitter de som et skudd, det kan jeg love deg.

Nå går det mer i heavy metal. Jeg prøver å skåne babyen ved å holde ei pute foran magen når de mest gutturale skrikene kommer (fra CDen, ikke fra meg) og krysser fingre for at ungen ikke kommer ut som fiks ferdig satanist.
Vi har også kjørt tur-retur Legoland der vi konstant har hørt på en låt med den dype teksten "Boom, boom, boom, boom, I want you in my room, boom boom boom boom, I wanna double boom". Det verste er at etter en time eller to med den musikken, så sitter også vi voksne og nynner med.

Gleder meg allerede til neste biltur, og legger ved et bilde av en blid kar med egen DVD som har blitt fora med E-stoffer, slik at han holder humøret oppe i flere minutter. Måtte lete i noen eldre bilder for å finne et slikt glad-bilde.

1 kommentar:

  1. Hahaha!!
    Nå lo jeg godt her altså! Fiks ferdig satanist -den var go ;)
    Herlig lesning!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails