fredag 24. juli 2009

Hva skal barnet hete?

Ja, si det. Jeg og min kjære er jo selvfølgelig enige og samstemte, som alltid, men i tillegg har vi jo tre stykker til som vil og bør ha noe å si. Problemet er at de kommende storebrødrene har en smak som ikke helt matcher foreldrenes. De foreslår navn som Kim-Renè, Sjasmin og Kubæsj, mens vi foreslår mer stygge navn. Noen av navna er så grusomme at gutta rett og slett kommer til å spy. Og de kommer også til å spy hver gang de ser babyen. Heldigvis endrer de smak ca hver uke. Det siste "hotte" navnet nå, er Tommy. Det er faktisk så fint at de to yngste også krever å bli kalt Tommy.
3 uker før termin innser jeg at vi er på kraftig kollisjonskurs, og håper at gutta snart vil ta til fornuft, ellers er jeg stygt redd for at jeg må belage meg på en del oppkastvasking de kommende månedene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails