tirsdag 23. juni 2009

Et hardt (prenatalt) liv

Den lille tassen i magen utsettes for mye støy. Her går det i trommespilling. Og gitarspilling. Rop og brøl (mest ungene...). Hyling fordi noen prøver å drukne en bamse nede i badekaret. (Hmm, får kanskje sjekke det etterpå -at det virkelig bare er en bamse de prøver å ta knekken på...) Lyder fra TV og dataspill. For ikke å snakke om Iron Man av Black Sabbath på full styrke både her hjemme og i bilen. Ikke akkurat noen lystig gladlåt. Får håpe at spekklaget mitt rundt magen fungerer som en grei lyddemper.

Når jeg ser tilbake på forrige svangerskap, ser jeg jo at det var en del action da også. Denne filmsnutten er tatt for 6 år siden, noen dager før jeg fødte Brage. Og han har klart seg rimelig bra fram til nå. Så får jeg håpe at den kommende babyen heller ikke vil slite med senvirkninger etter alt bråk.....


1 kommentar:

  1. takk for koselig besøk i bloggen min, :-)
    mine to småtasser på 5,5 og 3,5 satt i badekaret en kveld og så ropte den største at lillebroren kløyp og sparket han. pappaen ropte at han kunne sprute vann på han som hevn.
    da ble det stille en stund, og så kom spørsmålet: "kan eg få dyppe håve (hodet) hans under vann?" NEI,ropte jeg. men det er nå litt morsomt å da, oppi all galskapen.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails