tirsdag 16. juni 2009

Cozyfix

I min leting etter nyttige (?) babyting, snubler jeg stadig over mye artig. Her har jeg funnet en slags ammepute. Men den har noen fiffige, små detaljer. Som f.eks. et kraftig belte. Og, hold dere fast, ei lydløs spenne! (I motsetning til alle de bråkete spennene som ellers følger med babyutstyr??)
Noe annet jeg lurer på: Tror produsenter av babyutstyr at nybakte eller vorende foreldre elsker ord som inneholder bokstavene c, y, x, og z? Er det så fengende med ting som heter noe med maxi, izy, fixi og cozy? Kommer jeg plutselig til å ville kalle barnet mitt for Chrixander? Zofyz? Lizzybella? Maxiizzy? Neppe.

1 kommentar:

  1. Hahahaha - må bare le litt. Skjønner hva du mener:o) Chrixander var fiffig - skulle ikke forundre meg om det dukka opp!;o)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails