fredag 26. juni 2009

Bryllupsdag

Til min kjære!
I morra har vi faktisk vært gift i 11 år. Får håpe at de neste åra ikke vil bringe oss like mange unger, flyttelass og oppussinger.
Jeg er ikke kravstor når det gjelder forventninger til bryllupsdagen. Men jeg har lyst til at du skal lese følgende tips. Vet at jeg muligens har nevnt dette før også, men jeg har kanskje ikke forklart meg godt nok. So here I go - again...:

1) Skittentøy. Du vet at vi har en sånn hvit plastdunk nede på vaskerommet? Det hadde vært flott om du la skittentøy oppi den dunken. Ikke oppe på lokket. Ikke ved siden av. Du ser kanskje at jeg har tatt av lokket for å gjøre det lettere for deg?
Du blir kanskje litt forvirra av at det noen ganger ligger klær ved siden av dunken. Klærne ligger der fordi jeg driver og sorterer, skjønner du, kulørt tøy i en haug, hvitt tøy.... Nei, glem det siste. Bare tenk enkelt. Tenk fotball. Inn i boksen = bra. Utafor = ikke så bra.

2) Oppvaskmaskinen. Samme prinsipp gjelder faktisk her. Sett ting inn i maskinen. Ikke . Du er en oppegående mann, og burde ta dette kjapt. Ofte er det allerede fullt inne i maskinen. Hvis dette er reint, så går det an å rydde det bort. Du har nok erfart at bare du venter lenge nok, så blir all rydding ut og inn av maskinen gjort. Men, du skjønner, da er det jeg som har gjort det.

Jeg har en del punkter til på lista mi, men dette får holde. Jeg vil jo tross alt gjøre mitt for at morgendagen skal bli en gledens dag.

2 kommentarer:

  1. Bare innom og humrer litt *hehe* Gratulerer med overstått bryllupsdag!

    SvarSlett
  2. Hi-hi. Det er lov å kommentere på utgamle innlegg? Jeg har 14 års bryllupsdag snart. Og hvis du nå etter 12 år gir mannen et par år til - så skal du se han skjønner alt dette. Vi har hatt våre runder med klesvaskingen her også. Nå er vi egentlig enige om at så lenge han legger ting oppi - og ikke rundt eller oppå - og har vrengt ut sokkene og tømt alle lommer osv... så skal jeg ta meg av vaskinga. Da kan han ta bilen og snekringa.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails