onsdag 13. mai 2009

Nyttige ting til babyen?

Siden det kun er 3 måneder igjen til termin, har jeg begynt å tråle blant annet finn.no etter saker og ting vi trenger til babyen kommer. Og det er egentlig ikke så mye. Men du verden så mye som har kommet på markedet de siste åra! For eksempel, det er ikke bare bare å finne et bilsete til baby. Du må lære deg alt om isofix, easyfix, maxi cosi og izi. Jeg tror jeg har bestemt meg for en maxi cosi cabriofix med easyfix base. For et navn, sier jeg bare... Men det skal være et bra sete. Så da får det heller være at man føler seg latterlig når man må uttale det navnet i butikken.

Jeg skulle egentlig ikke latterliggjøre bilseter, det er bare navnet som er latterlig, selve produktet er jo en nødvendighet. Og det virker jo veldig lettvint å bare kunne klikke fast et sete på en base som er festet i bilen.

Noe jeg vil latterligjøre, derimot, er dette som jeg fant på finn. Jeg mener, SERIØST! Hvem kjøper noe sånt? Jeg sjikanerer gjerne både bleiedispensere og babycall, men dette tok kaka. Men er det noen som har kjøpt en sånn hjelm, og virkelig finner glede i den, så la gjerne høre fra deg...

Finn en feil... (Og, nei, det er ikke ørene på hjelmen jeg reagerer på...)

1 kommentar:

  1. Morsomme navn ute og går ja:) Men det er absolutt et godt valg av barnesete, jeg anbefaler det. Vi lånte et Acta graco sete de første månedene før vi kjøpte Maxi cosi, og syns det er et myyyye bedre sete.

    Noe annet jeg også kan anbefale er en koppeholder til vognen med plass til vannflaske, evt. tåteflaske, og et bur med glidelås med plass til mobil, nøkler og sånne småting. Min heter Bob, så den er jo grei, hehe. Jeg syns denne var super i alle fall, slapp å lete etter telefon eller nøkler i den digre stelleveska:)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails