fredag 15. mai 2009

Et pinnedyrs tragiske endelikt?

Jeg er fortsatt i ekstase over at jeg tidligere i dag klarte å ta et bilde på mobilen, og så sende det direkte hit til bloggen!! (Ja,ja,ja - bare le, alle dere teknogenier der ute - for meg var dette stort!)

Og det gjør meg glad at noen har vært inne og lest og kommentert her i bloggen - tusen takk til dere!

Så over til noe mer dystert.

Like etter jul, fikk Brage fire små pinnedyr. De har til nå levd livets glade dager i buret sitt. De får litt sitronmelisse og en dusj vann daglig, og Brage har slengt oppi et par legoklosser de kan forlyste seg med. Pinnedyr er nemlig veldig interessert i lego, særlig star wars lego. (Kilde:Brage, 6 år)

De har hatt et forholdsvis godt liv til nå - håper jeg.

De siste dagene har jeg lagt merke til at det ene pinnedyret har liggi helt stille. På ryggen. Aner ikke noe om kroppstemperatur eller - stivhet.

Til slutt måtte jeg bare innse at pinnedyret hadde vandret heden/left the building/ sovnet stille inn.

Jeg viste Brage at det ene pinnedyret var dødt, og ba ham om å ta det ut av buret. Han ville ikke ta i et dødt pinnedyr, og jeg vil ikke ta i verken døde eller levende pinnedyr. Så vi hentet en gaffel for å fiske dyret opp. (Nei, vi spiddet det ikke!!)

Mens vi strever med å få pinnedyret opp av buret på en verdig måte,begynner det å røre på seg! (Kanskje det hjalp å få rullet det rundt slik at det fikk stå på beina?...)

Dyret virker litt slapt, og har litt vissen sitronmelisse over hodet, men Brage er optimist og sier "Se, så sulten han er!"

Vi får nå se hvordan dette går. Jeg drar ikke til noen veterinær med et pinnedyr. Så dypt stikker ikke min pinnedyrkjærlighet.

2 kommentarer:

 1. Skal si du har fått dreisen på blogginga de siste dagene! Velkommen ut i cyber space! Jeg startet i februar så jeg har mye å lære fortsatt... jeg har feks ikke prøvd mobiloverføring enda.... :)

  Jeg digger stilen din!!! Du har laget vannvittig mye flotte LOer, så jeg kommer gjerne innom igjen! :)

  SvarSlett
 2. Er sikkert ikke pent å le av denne historien, men beklager så mye, jeg satt og lo og rista jeg.... (rødme)
  Godt at det endte "bra" da, tross alt...
  Håper pinnedyret har kvikna til og ønsker deg ei flott uke =0)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails