torsdag 30. juli 2020

Dumdristig? Og instabilder.

Fordi jeg gikk godt forberedt og velkledd til Trolltunga, klikka ordføreren i Stranda fordi folk tar dristige bilder ved Flydalsjuvet. «Ren idioti!» raser han, og mener at folk som ikke følger fjellvettreglene bør betale redningsaksjoner sjøl. Og jeg er helt enig. Hvis jeg skulle deise nedfor en skrent i Stranda fordi jeg går i flipflops og fokuserer på sminken min istedet for stien, så burde jeg betale for redningsaksjonen sjøl. Akkurat som jeg bør betale for min egen karantene hvis jeg gir blaffen i koronaråd og stikker til Spania på tampen av ferien, eller at jeg må betale bot hvis jeg feilparkerer med vilje. 

Noen uttrykker sin bekymring over mitt famøse hoppebilde fra Trolltunga. Mine fire barn kunne faktisk bli morløse hvis jeg av en eller annen grunn skulle omkomme der jeg svever tjue centimeter over fast grunn. Vel, tar du en titt på min insta-feed, finner du rimelig mye som er mer dumdristig enn det Trolltunga-bildet.

Her, for eksempel, svever jeg sikkert minst sytti meter over bakken mens jeg faktisk griper tak i sola. At jeg ikke svei av meg armene her, er jo et under. 

Her hopper jeg så glad og lett foran Kilimanjaro. I flipflops! Tenk på alle slanger, skorpioner og hyener som står klare til å kaste seg over meg når jeg lander. Jeg har sikkert ikke smurt meg heller, og er dømt til en alderdom med store hudproblemer.

Her hopper jeg, på skrått, uten bunadssko! Bunadspolitiet står klare til å sperre meg inne når jeg blir ferdig med å hoppe.

Og her synes det ikke en gang at jeg hopper! Her er jeg sikkert i gang med noe enda mer dumdristig enn hopping. Antageligvis er jeg på vei utfor fossen i ei tønne. Uten armringer og flytevest.

Og du? Utfordrer du skjebnen i det daglige? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails