mandag 11. juni 2018

Patetisk mor.

Noen ganger kan det være litt lytt her i heimen, og noen av tenåringene kan ha behov for privacy, som vi sier på godt norsk.

Vel, det skal ikke stå på mora!

Jeg rigger meg til med ipad og store øreklokker, og viser tydelig at jeg trekker meg inn i min egen verden. Jeg skal ikke forstyrre eller være til bry! Jeg sitter rolig med mitt, og enser selvfølgelig ikke hva som skjer rundt meg. Føl dere som hjemme, bare lat som om jeg ikke er til stede, tenker jeg, og skrur opp lyden.

Tenåringen passerer meg med gjestene sine og sender meg oppgitte blikk. Jeg nikker og smiler mildt tilbake. Skrur opp lyden ytterligere, herregud, jeg begynner å bli gammel, jeg har da volumet på maks, men synes det går helt greit. Ingen sprengte trommehinner på denne kvinnen!

Så kommer tenåringen, tar av meg øreklokkene, og skrur ned lyden på ipaden min. «Mamma. Skjerp deg. Du har ikke kobla til øreklokkene»

Ja ja. Jeg skal ha for forsøket.

3 kommentarer:

  1. ha, ha .. med eller uten lys, høretelefoner er da høretelefoner..

    SvarSlett
  2. Hi hi. Det kunne glatt ha hendt meg og!

    SvarSlett
  3. Hahahaha, det var en av de bedre! Takk!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails