fredag 22. juni 2018

Ferdig med videregående!

I disse dager popper det opp den ene staselige ungdommen etter den andre på sosiale medier. Vi foreldre har visst et veldig behov for å vise fram de flotte ungdommene våre. Men jeg skjønner det jo, det er en enorm stolthet man føler når man har en som har fullført videregående skole, og man får lyst til å rope det ut. Og takket være sosiale medier kan man faktisk rope det ut, uten å bli sett rart på.

Det er rørende å se disse barna man har fulgt i mange år. Finnes det noe vakrere enn 18-19-åringer? De er så flotte alle sammen. Jeg tror ikke at alle av dem veit det sjøl. De tenker at de er for høye eller for lave, for små eller for store, for rare eller ikke bra nok. Men de er flotte. Virkelig.

Sjøl har jeg en flott nittenåring som har spilt seg gjennom en håndfull avslutninger denne uka. Jeg er stolt av alt han har prestert og at han har kommet inn på et studie han har drømt om. Men mest av alt er jeg stolt av at han er akkurat den han er.
Bilde lånt av 3600.no

Gratulerer til alle dere som har en som er ferdig med videregående og skal videre ut i verden! Det er litt rart, ikke sant?

1 kommentar:

  1. Gratulerer! Og ja - dette er en tid for sipping og stolthet!! Hvert år. Heldige oss.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails