søndag 20. mai 2018

Livet. Og bloggen.

Jeg har flere ganger stirret på bloggen min med det samme blikket en tenåring sender en full oppvaskmaskin. Hva er dette, lissom? Hvordan funker dette? Settes den på automatisk og hvordan tar man ut innholdet? Eller funker det bare å stirre, så ordner det seg sjøl?
Nå ville ikke ta ut noe innhold fra bloggen, jeg ville rett og slett inn! Det er da min blogg! Men jeg har ikke skjønt åssen i huleste jeg skulle komme meg inn. Sånn går det, når man lar visse ferdigheter ligge brakk. Alt går i dvale.

Men har jeg bestemt meg for noe, klarer jeg det, og etter utallige trykkinger og koder kom jeg inn i det aller helligste.

«Hva har skjedd, da, Pia, det siste året?» lurer du nok spent på. Njæ, ikke stort, svarer jeg kjekt. Har skilt meg, flytta, på en måte oppretta et lite reisebyrå, arrangert en konfirmasjon, barbert en katt....du veit, det vanlige.

Og du, da?
7 kommentarer:

 1. ☀️�� Håper du finner veien inn igjen oftere ��

  SvarSlett
 2. Har hatt bloggdvale sjæl.... men plutselig innom - og hyggelig å se deg ! Livet er fullt av forandringer, og lukker man en dør åpnes en ny. Klisje, ja - men sant! God mai!

  SvarSlett
 3. Har virkelig savnet bloggen din. Veldig fint å se deg igjen :)

  SvarSlett
 4. Så bra at du fant passordet. Du kan jo skrive om reisebyrået eller katten eller konfirmasjonen. Eller helst alt.

  SvarSlett
 5. hei på deg , der er du, trivelig å sjå. Reisebyrå hørtes bra ut!
  Ellers er vel blogglivet blitt en annerledes verden siden vi startet å leve i den Pia. Min motivasjon er egen dokumentasjon for å forebygge glemsel i alderdommen og ikke minst vinne alle argumentasjoner med min mann og barn når vi gjorde forskjellige aktiviteter, turer og livet ellers, godt dokumentert fra 2009 i min egen bloggfasit!! LOL! Jeg håper du benytter din humoristiske sideblikk på livet videre. Det muntrer opp i en hverdag!!

  SvarSlett
 6. Jeg har venta og venta og venta litt til på at min favorittblogger skulle gi livstegn fra seg.. Imens har jeg kasta bort tid på diverse suspekte rosa/Wannabe/det er så travelt å leve av å lese mail blogger....Tror hjernekapasiteten min er redusert med minst 30%! Så NÅ falt endelig min verden på plass igjen; takk og lov for deg Pia!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails