tirsdag 22. mai 2018

Konfirmasjon nummer 3!

Tre strake konfirmasjoner! Nå kan jeg virkelig slå meg selv på brystet og skryte av all min konfirmasjonserfaring.

Jeg trenger ikke å komme med gode konfirmasjonsråd, det er bare å google konfirmasjon og pias verden, så får du alt servert på et fat.

Også denne gangen fulgte vi mine egne tips og råd, og nok en gang klarte vi å gjennomføre en fin fest.

En liten tvist denne gangen, var at vi hadde festen dagen før seremonien. Spenstig? Ja da! Og absolutt helt greit, på mange måter. Da kan du få et lokale som helt sikkert er utleid på de faste konfirmasjonsdagene. Pluss at det var veldig behagelig å ha seremoni, og deretter dra hjem og spise rester i uformelle og rolige omgivelser. Skjønner at dette ikke funker for alle, men det er absolutt noe som går an.

Quiz ble en slager også i år, og akkurat som i de to første konfirmasjonene våre, var det ikke konfirmantens lag som gikk av med seieren. For konfirmanten ante ikke hvilken ukedag han ble født på, han visste ikke hvor mye han veide som baby og ikke husket han at hans drøm som fireåring var å bli gammel, sitte i rullestol og skyte med bazooka.

Da er det vel bare å kjøre bildeshow. Fra en kul konfirmasjon i et ganske spesielt lokale....
Den staselige hovedpersonen i farfars flotte bunad.

Gaming på gammelt vis

Staute storebrødre holder tale
Jeg er jo en sucker for sånne snasne kaker
Lillesøster og kusine regjerte i baren
Helt siden jeg så et slikt fruktfat i fjor, har jeg kjent et hig etter å bestille. Og nå var tiden inne! Verdens flotteste melon fra Galaged kitchen.

Litt mer gaming.


3 kommentarer:

 1. Flott konfirmant!
  Og ikke minst stilig lokale!
  Du er nå dreven, og kan hvile noen år før nestemann. Vi hadde første runde i år og har bare et hvileår før det er på’an igjen. Noen erfaringer riker etter første runde, så håper på litt mindre stress neste gang.

  SvarSlett
 2. Så sinnsykt kult! Åh, kjenner at jeg, istedenfor å begynne åplanlegge min siste konfirmants begivenhet i hodet mitt begymner å lure på om det går an å konfirmere seg om igjen?

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails