søndag 3. september 2017

Oppstarter

Nå er det i gang igjen. Og nå burde jeg være så rutinert at jeg setter på bokbind med den ene hånda mens jeg henger opp timeplaner med den andre. Jeg burde elegant ha kuttet opp sommerfuglformet polarbrød og skrevet GLAD I DEG med ruccola og spekeskinke. Men du bør lissom ha to armer når du holder på med det hersens bokbindet. Og ruccola egner seg dårlig til skriftforming. 

Jeg husker ikke om jeg allerede har bestilt både skolemelk og skolefrukt. Sitteunderlag og termoser har jeg kontroll på, mens forkle til mat og helse ikke er å oppdrive. Noen av ungene har sykler som fortsatt virker.  Og som en gledens overraskelse har jeg blitt plukka ut til å motta en ferdigsmurt matpakke fra Mills som skal dukke opp for første gang i morgen.  Åtteåringen gleder seg til matpakkene fra Nils skal dukke opp i postkassa, og jeg er takknemlig for hvert minste minutt jeg kan spare inn.

Det er hektisk med alle sånne oppstarter. Men ting går seg til. Det roer seg snart, før vi er i gang med førjulsstyret. Eller blir det bare en sånn glidende overgang, fra skolestart og bæng rett på adventskalender og julemarsipan? Ja, ja, bring it on! 

Har du fått satt på bokbind på alle bøker, navna alle matbokser, flasker og klær og har du ullundertøyet liggende klart? 

3 kommentarer:

  1. Svaret er ja. Og adventskalenderene (til mann, barn, venninner og kolleger) ligger ferdig innpakka i lekre juleesker og julegavene er stort sett i boks. Sånn er det her i huset.

    SvarSlett
  2. Matpakker fra Mills, skikkelig misunnelig :D Jeg er litt Knutsen og Ludvigsen og er enig i at det ikke er morsomt å spise sin mat, når den ligger i pakker og ikke på fat. Men, mat må man ha og da hadde ferdig løsninger vært en ide.Synes det nemlig er enda mer kjedelig å smøre dem . Og utover det, så lever vi litt etter tilfeldighetsmetoden, og måtte blant skrive melding til læreren i forrige uke om at pjokken ikke hadde gjort lekser fordi foreldrene fortsatt var i feriemodus :D Det går seg sikkert til :)

    SvarSlett
  3. Matpakke fra Nils, dør!!! :P

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails