søndag 24. september 2017

Holy chia-t!

Toppbloggere fråtser i sånne lukrative sponsoravtaler. Trenger de en snasen jacuzzi på verandaen? Coming up! Trenger de hjelp til å pusse opp huset? Ja, da, det fikses! Trenger de en luksusferie, en ny garderobe eller outfits til hele familien? Sånt er ikke et problem hvis du er en toppblogger!

Er du mer en bunnblogger, eller en litt sånn vanlig, liten blogger, renner det ikke inn med gode deals. Altså, noe renner inn i ny og ne, men mye er jo bare tull eller skit. Det er liksom grenser for hva man skal gidde å ta imot for siden å skulle rose det opp i skyene. «Denne syngende smokken kan jeg virkelig anbefale!» eller « Liker du å spille poker på nettet? Vel, jeg vet om den ultimate nettsiden for DEG!» er fraser som lissom ikke passer i bloggen min akkurat nå.Men så fikk jeg forespørsel om noe matgreier. Bring it on, skrek jeg, selv om jeg ikke helt skjønte hva slags produkt det var snakk om. Chia et eller annet. Har aldri hørt det ordet.

Men nå har varene kommet. Vi snakker Chia Humara, som er det ultimate mellommåltidet, faktisk! Det står videre at Chia Humara er en naturlig kilde til protein, omega-3 og fiber, og det er 100% naturlig. Og slikt sluker jeg rått. 

Dette nydelige, lille mellommåltidet, eller drikken, kan du kjøpe på Deli De Luca. Eller så spanderer jeg ei flaske Chia Humara hvis du kommer på besøk. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails