mandag 14. august 2017

Skolestart nok en gang


Til skolens lærere.

Nå nærmer det seg skolestart, og i den forbindelse har jeg en del spørsmål:
Når får vi tilsendt tilstrekkelig informasjon om skolestart? Når er det juleferie? Og hvilken klasse skal Bønna opp i?

Vi har også et lite problem her hjemme. Vi finner nemlig ikke Bønnas skolesekk. Jeg antar at den står på skolen. Det er en merkesekk som kostet oss en del tusen, så vi ber om at dere kommer opp til oss med sekken innen skolestart. Sekken kan eventuelt befinne seg utenfor en eller annen butikk på senteret, kanskje et par av dere kunne tatt turen for å lete? Dere har vel en tre-fire planleggingsdager der dere stort sett drikker kaffe og finner fram et sett med skolebøker, så å avsette litt tid på å finne Bønnas skolesekk er faktisk ikke mye forlangt.

Vi fikk heller ikke noen karakterutskrift før sommeren. Vi regner med at dere tok til fornuft og ga Bønna de karakterene han virkelig fortjente, men det hadde vært koselig med en pent utformet utskrift slik at jeg kan legge den ut på facebook. Ikke noe gir like mange likes som toppkarakterer, vet du! Eller jo, jeg la ut et bilde av et glass rosevin, noen scampi og en bukett liljer, mens jeg fikk fanget inn solnedgangen på Kreta. Der fikk jeg mange likes. Men ingen, jeg gjentar INGEN av likesene var fra dere lærere! Og tro meg, jeg fører statistikk. Dere burde lære av vår kjære lærer fra barnetrinnet, Else-Beth. Etter en opprivende samtale på rektors kontor der jeg knakk sammen av skuffelse over at ingen svarte på mine venneforespørsler, har den elskelige Else-Beth trofast trykket liker på alle mine innlegg. Hun forsto dette med at veien til elevenes hjerter går via foreldrene. Her har dere på ungdomsskolen noe å lære!


Vi vil også få informere om at dette skoleåret blir et litt spesielt skoleår for Bønna. Han skal nemlig konfirmeres, og dette kommer naturlig nok til å prege hans skolehverdag. Det hadde vært fint om dere kunne opplyst hele lærerstaben om dette, slik at dere kan se gjennom fingrene hvis Bønna noen ganger kommer litt for sent, virker uopplagt eller trøtt, eller ikke har gjort lekser. Det ligger gode grunner bak, for å si det sånn! Dere kan jo også notere dere dagen, jeg ville satt pris på noen hyggelige innspill fra skolens side på Bønnas store dag. Kanskje Bønnas kontaktlærer ønsker å komme for å lese et dikt eller lignende? Jeg tar kontakt med dere neste uke til et oppstartsmøte, det kan være greit at vi kan stå sammen om dette og skape en flott og minneverdig høytidsdag for Bønna.

Mvh Pia

P.S: Bønna sliter med døgnrytmen, og kommer nok ikke til å møte før etter lunsj de første par-tre ukene, håper dette er greit.


6 kommentarer:

 1. Endelig litt om Bønnas hverdag igjen. Jeg ler høyt! Kanskje kontaktlæreren kan lese et dikt�� Nok en gang fantastisk morsomt.

  SvarSlett
 2. haha lykke til bønna :D er bønna det minste barnet ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper virkelig at Bønna er enebarn!! :D :D

   Slett


 3. شركة المثالية للتنظيف

  المثالية للنظافة الشاملة تقدم افضل خدمات التنظيف ومكافحة الحشرات بالمنطقة الشرقية

  المثالية

  اسم يعني الثقة (المثالية للتنظيف) افضل شركة تنظيف

  SvarSlett
 4. Heia Bønna, stakkars unge! Og god skolestart til deg og dine unger, Pia, herlighet som tida går!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails