lørdag 29. oktober 2016

Spre glede!

På tide å spre litt glede! Til en av dere, i det minste.

Det er ikke alltid så lett å gi komplimenter. Og det er enda verre å ta i mot en kompliment. Synes jeg. Det er så lett å bare føyse det unna og si "lissom!" og "særlig!" og "kutt ut!".

Men det kan jo tenkes at folk gir deg komplimenter fordi de faktisk mener det. Da bør man suge det til seg. Sier noen til deg at du er god som gull, så er du kanskje akkurat det.

Jeg oppdaga Happylets, som blant annet selger kule armbånd. Med komplimenter. Og det synes jeg var en lur idè og ikke minst et flott gavetips.

Nå kommer vi til gledesspredninga. I samarbeid med Happylets får jeg gi bort et armbånd til en av dere! Gå inn i nettbutikken Happylets, velg ut din favoritt, og legg igjen en kommentar enten her eller på bloggens facebookside. Og vips, er det kanskje du som kan gå rundt med et godord rundt armen. Eller du har en super gave å gi til noen du er glad i.

Jeg trekker en vinner 1.november.

12 kommentarer:

 1. Krysser fingrene og vil gjerne vinne "Verdens beste", for å gi i gave til den personen som er min verdens beste :-)

  SvarSlett
 2. Jeg ønsker meg armbåndet med du er verdifull �� bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker meg Keep calm i lilla. Litt usikker på størrelse, men antar medium.

  SvarSlett
  Svar
  1. Keep calm, ja, du trenger vel den nå som adventstida nærmer seg?;)

   Slett
 4. Stay strong ønsker jeg meg :-)

  SvarSlett
 5. Shake it off eller stat streng ønsker jeg meg!

  SvarSlett
 6. Min niese som nettopp har begynt på universitet og sliter med studiet fortjener en "Proud of you". Det er forresten flere av tekstene som kunne passet, men kanskje den vil gjøre henne mest glad? :)

  SvarSlett
 7. Hei Pia! Jeg ville gitt "You are awesome" i M og brunt til venninna mi som står rakrygget gjennom være og vind som herjer i hennes landskaper!

  SvarSlett
 8. Hei Pia! Jeg ville gitt "You are awesome" i M og brunt til venninna mi som står rakrygget gjennom være og vind som herjer i hennes landskaper!

  SvarSlett
 9. You are awesome! Disse var knalltøffe!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails