søndag 30. oktober 2016

Oktobers høydepunkt!

Om man vil det eller ei, Halloween har kommet for å bli. Akkurat som vaffeldagen og sosiale medier og bananfluer.

Jeg har aldri vært noen stor Halloween-fan, og sitter ikke og skjærer ut det ene gresskaret etter det andre. Og jeg håper virkelig ikke noen av mine medmennesker gjør det heller. Vi har virkelig mye annet å bruke tida på.

Noen av ungene påstår hardnakket at Halloween er en høytid på linje med jul og påske. Jeg mener de bommer grovt. Men det synes de jo at jeg alltid gjør.
 

Samtidig ser jeg at julebukk og kassettspillere og Carola er på vei ut. Halloween fenger kidsa. Og vi voksne oppnår vel intet vel surmuling eller boikott.

Så her er vi klare til Halloween. Ikke sånn huset-fullt-av-gresskar-klare. Mer sånn laidback-klare. Godter er kjøpt inn, outfits er utprøvd, oransje dør har vi jo fra før, og ho minste gleder seg veldig.

3 kommentarer:

  1. Omtrent så klare vi er også.😉

    SvarSlett
  2. :) :) Minsten her i hus spurte til morgenen: -Mamma, hvor er alt pynten? -Eh, svarte jeg. -Pynten? -Ja, til Halloweeeen! svarte hun oppgitt. Jeg skal jo finne frem skumle klær og gresskarbøtter til hun kommer hjem fra skolen, men det blir det hele. Det er gøy for barna å vandre på besøk på godterijakt og kle seg ut, men jeg klarer ikke å stresse med å pynte hele huset. Der går grensa. (Lo ellers godt av at "kassettspiller og Carola er ut..." - gode minner, men de er jo det :) )

    SvarSlett
  3. Jeg må innrømme at jeg har skjært ut gresskaret, og jeg har bare konstantert at Petrus gleder seg mest av alt til skremme- og tulledagene i året. Godteri ble delt ut og hovet inn, så nå har vi lørdagsgodt til oktober 2017 ...

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails