mandag 19. september 2016

Klingelkvinnen?

Det er ikke bare kidsa som synes at mora begynner å bli gammel. Også de som driver med markedsføring på nett har oppdaget meg. "Lubben middelaldrende kvinne uten særlig klessans?" har de kanskje googlet, og så popper Pias verden opp.

Det er dårlig med sånn sponsing av klær for mitt vedkommende. Jeg husker at jeg en gang fikk en tights. I velur. Den var fin, den. Litt slaskete i strikken har den blitt, men den er fortsatt i bruk i de seneste kveldstimer. Jeg har fått noen snasne nattkjoler. I fjor fikk jeg forespørsel om jeg ville motta en badedrakt fra en nettbutikk som het Klingel. Jeg sjekka bare den badedrakta, og jeg synes den var riktig så flott. Det synes jeg fortsatt.

Nå har jeg på nytt fått forespørsel om jeg vil ha et plagg fra denne Klingel. Jeg ble jo litt skeptisk da jeg gikk inn i nettbutikken og sjekka hva slags klær de egentlig hadde. Det er tydeligvis litt eldre kvinner som er målgruppa. Men skitt au, jeg skal ikke være kresen.
Her har jeg laget en liten collage. Er nå disse klærne noe for meg, undrer jeg? Er disse klærne for noen som helst, egentlig? Jeg tror jeg aldri har sett sånne klær blitt brukt. Jeg ser kvinnene poserer på kjøkkenet, det er kanskje der slike klær brukes?

Som dere kanskje skjønner av min første collage, føler jeg at jeg har rett til å bli litt skeptisk. Men men. Jeg er ikke kranglevoren eller utakknemlig. Får jeg tilsendt en sånn snasen outfit, bør jeg for skams skyld ha det på meg. Kanskje det kan være passende antrekk når jeg skal holde det derre foredraget i Oslo i november?

Men, som vi alle vet, en nettbutikk kan ha flere sider. Jeg så rett og slett forbi kjøkkenoutfitsa, og fant flere kjoler som jeg kunne ha gått med. Så nå er jeg spent på hva jeg egentlig får i posten? Hva tror du? (Kanskje får jeg ingenting hvis Klingelfolka leser dette...)


Kjære Klingelfolk, ikke bli i harnisk over min harselering over kjøkkenoutfits i første avsnitt. Disse kjolene her kunne jeg helt fint ha gått med, uten å ha følt meg som kjerring. Seriøst.

billettmerke: "venter spent"

4 kommentarer:

 1. Olakjolen.Ikke tvil.
  Skulle gjerne hørt deg, men vi har ikke fri til lærerstevnet. Lykke til!!!!

  SvarSlett
 2. Masse flott der, men nå er jo jeg like gammel som deg :)

  SvarSlett
 3. Tantene mine bruke slike tilsvarende "kjøkkenkjoler" (øverst til høyre og nederst til venstre) nettopp på kjøkkenet. I stedet for forkle. Dette for 40 :knirk: år siden.

  SvarSlett
 4. Enig med Camilla, olakjolen var fin :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails