søndag 18. september 2016

Flau over mora

Mamma, dette er bare sykt flaut!

Dagens tema, og det som selvfølgelig er sykt flaut, er den musikken jeg hører på. Jeg hører da IKKE på Tor-Gunnars eller Fred-Ingvars eller Tor-Martins. Ei lytter jeg til Abba eller Boney M.  Jeg hører rett og slett på mye musikk sånn som ungdommen likar. Jeg hører på P3 i bilen. Og det er sykt flaut. Jeg skjønner det. Det er ikke alt som er kvalitetsmusikk, og eldste sønnen mener at man ikke bør høre på musikk som settes sammen på en synth eller med et dataprogram. Femtenåringen synes ikke jeg skal høre på musikk som inneholder ord som fuck. For han mener at jeg nærmer meg femti, og bør holde meg unna ungdomssmusikk.

Jeg prøver å fortelle at jeg IKKE nærmer meg femti, og at alle fritt kan høre på den musikken de vil. Men jeg når ikke fram. Det ER sykt flaut at jeg hører på sånn musikk. Ferdig snakka.

4 kommentarer:

 1. hahaha :) Herlig. Mine er for små til å bli flau over det enda, heldigvis.

  SvarSlett
 2. Hører på P3, jeg også. Det er mine ganske fornøyd med, for det hender jeg kjøper fine sanger på iPaden, og de kan jo hentes/lånes. Vinn vinn. Men de er flaue for mye annet rart, det skal sies.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Jeg har nylig passert femti pg hører på P3. Og det hører ungen ogs¨å på, dette er i bilen da. Men at ungen er flau over meg på andre områder, å jadda! Det er jo jobben min å gjøre ham flau, er det ikke?

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails