søndag 10. juli 2016

Bønna klar for ungdomsskolen!

Hei Else- Beth!

I dag har jeg funnet en del papirer i Bønnas skolesekk. Og jeg må si jeg ble rystet da det gikk opp for meg hva vi som foreldre har gått glipp av. Hva med å sende en SMS for å be oss om å sjekke barnas skolesekk? Eller ta en rask telefon? Nei da, kun taushet fra deres side, i hele juli! Det var kun fordi jeg tilfeldigvis fulgte en meget ubehagelig lukt at jeg kom over innholdet i Bønnas sekk. Sammen med en råtten pære og en melkekartong med utløpsdato ved juletider, fant jeg info om ungdomsskolen.

Her er det mye å sette fingrene på. Hvorfor har vi ikke blitt forberedt på at Bønna skal begynne på ungdomsskolen? Tror dere virkelig alle foreldre har mulighet til å henge med på når barneskolen slutter og når ungdomsskolen starter? Hvor ligger skolen? Og hvorfor har dere lagt en såpass gammel melkekartong i sekken hans?

Ja da, jeg vet at det har vært noen foreldremøter tidligere i vår, men dere kan ikke forvente at disse møtetidene dere trer nedover hodene våre skal passe oss. Når dere oppdager at vi ikke kan stille på møter, er det vel deres plikt å sørge for at vi får den informasjonen vi trenger? Eller mener dere i fullt alvor at noen krøllete, illeluktende ark nederst i en sekk holder?? Jeg merker at jeg blir mektig provosert! Her er vi i gang med ferien, og så møtes vi med dette!

Jeg så på den nye klasselisten at Bønna hverken har kommet i klasse med Kim-Andrè, Chris Andre eller Mohammed-Andre. Du vet meget godt at det er disse gutta Bønna ser opp til, og jeg lurer veldig på hva dere egentlig har tenkt når dere velger å skille disse fire?

Jeg ser også at Bønna er satt opp på engelsk fordypning, og det skal jeg si deg at han trenger ingen fordyping i engelsk!! Han har et meget godt ordforråd på engelsk, dette ser vi meget godt når vi ferierer i Syden. Vi ønsker at han får fransk eller latin, noe han vil få bruk for hvis han siden skal studere juss.

Ja ja, takk for alt, Else-Beth. Vi har hatt våre uenigheter og feider og krangler, men slik blir det jo når en middels begavet lærer står overfor et særs begavet barn. Vi ser fram mot ny skole der læring forhåpentligvis settes i fokus. Med deg har det vært mest lek og tøys, men underlig nok bærer ikke Bønna noe hat mot deg, det virker tvert i mot som om han savner deg litt! Barn er rare!

Mvh Pia

P.S: Kunne du ha gitt lærerne på ungdomsskolen beskjed om at vi kunne tenke oss et lite hjemmebesøk førstkommende uke, slik at vi får gjennomgått noen av planene og ønskene vi har på Bønnas vegne. Informer også om at de bør gi Bønna en del seksere på de første prøvene, slik at han ikke mister motivasjonen for skolearbeidet.


7 kommentarer:

 1. Det blir ikke bedre enn dette :-)

  SvarSlett
 2. Hahaha😁 Håper de framleis skriver brev etter at han har blitt ungdomsskuleelev!

  SvarSlett
 3. Ha, ha Andre,Andre,Andre og alle de andre 😊😊 og hjemmebesøk du. Som selveste helsestasjonen 😊😊 Lykke til på ungdomsskolen,Bønna!synd for deg om Else-Beth blir igjen på ungdomsskolen

  SvarSlett
 4. Ha, ha Andre,Andre,Andre og alle de andre 😊😊 og hjemmebesøk du. Som selveste helsestasjonen 😊😊 Lykke til på ungdomsskolen,Bønna!synd for deg om Else-Beth blir igjen på ungdomsskolen

  SvarSlett
 5. Med mine fordommer mot navn, så tenker jeg det var veldig smart å skille de gutta der... hahaha
  Tenker Else-Beth har en deilig sommer med en lang ferie og kanksje ser frem til å begynne å jobbe igjen til høsten.
  Eller så ligger hun i fosterstilling og skriker med ptsd...

  SvarSlett
 6. Elsker Bønna! Gleder meg maks til å følge hans ferd på ungdomsskolen... :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails