tirsdag 14. juni 2016

Årets musthaves for oss over førti!

Som så mange damer midt i førtiåra, finner jo også jeg stor inspirasjon hos Norges mest populære bloggere. Særlig når det gjelder fashion og outfits og sånn. "Å, gud, den MÅ jeg bare ha, ass!" roper jeg titt og ofte. "Fy flate, helt SYYYKE extensions, ass!" roper jeg også.

Inne hos selveste fotballfrue fant jeg et flott innlegg om årets fineste badetøy. Og der var det jo masse snasent som jeg tror ville sitte som støpt på meg. Må jeg plukke ut en favoritt, blir det nok denne hekla badedrakta. Jeg ville uten tvil blitt strandens dronning med noe slik. Jeg er litt usikker på hvor brystene mine ville ha havnet i denne drakta, og så er jeg bittelitt skeptisk til den snøringa nede ved hoftene. Vil den synes lissom, eller vil hyssingen bare forsvinne inn i et av mine mange hudlag?

Denne badedrakta kunne jeg jo eventuelt hatt på meg på neste joggetur? Finnes den i cerise eller lime, mon tro?

Og så ville jeg hatt denne iskremen kjørt langt inn i kjeften. Men det var visst en flytemadrass.

Inspirasjonen er hentet fra frua, mens bildene er fra Nelly. Og jeg har det faktisk ikke sånn at du klikker deg inn og så tjener jeg på det. Så bare ta det med ro. Og før du går i harnisk over at jeg sjikanerer fotballfrua, så får du lese innlegget en gang til og tenke på hvem som kommer verst ut her.

Ha en heit kveld, med eller uten badedrakt!

7 kommentarer:

 1. Hahaha! Jeg tenker jeg ville sett ut som en surra skinkesteik i noe slikt, og hvem liker ikke skinkesteik liksom?! Så hot, hot, hot!

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Minner om pæreskinke! Vigga kan sikkert hekle en sånn etter dine mål!

  SvarSlett
 3. Jeg tror du hadde vært nydelig uansett. Men heklebadedrakt må jo bli sommerens vinner!
  Irriterer meg grenseløst over at frua er i mitt ferieparadis nå... men hun er heldigvis hjemme når jeg skal avgårde.

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner at jeg det er helt fint at jeg ikke når 40-årene på denne siden av sommeren .... :-)))

  SvarSlett
 5. Det blogginnlegget til frua må da være ironisk fra begynnelse til slutt???? Synes hele greia var tåpelig og særdeles få av de antrekkene kan sies å være fine.

  SvarSlett
 6. hehe.. den iskremen! Bra brei kjeft du skal ha for å få den inn!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails