mandag 25. april 2016

Rar rytme. Og takk

Noen ganger prøver vi jo å følge opp ungene med lekser. I hvert fall hun som går i første.

"Det står på ukeplanen at du skal øve på å lese leseleksa med rytme!" sier far, og demonstrerer med høy og tydelig røst.

"Å, ja, du mener med sånn sur og rar stemme?" repliserer seksåringen.

Jepp. Dere veit. Fra unger og fulle folk.

Ha en rytmisk kveld, med eller uten stemme!

Og så må jeg få takke for gledelig respons på mitt lille come-back. At folk uoppfordra liker og deler innlegg tar jeg som en stor kompliment. Så takk. Hadde jeg hatt en såkalt rosablogg, hadde jeg også fulgt opp med "Jeg er så glad i dere!", "Dere betyr så mye for meg, kjære lesere!" eller "Vil dere at jeg skal dele en oppskrift på hjemmelaget musli?". Men et sted får grensa gå.

2 kommentarer:

  1. Frå kulturarbeidaren må eg jo gje ungen (og foreldra) ein klapp på skulderen, for ein slik kommentar viser at ho har vore på kulturarrangement tidlegare - så dette er till topp tommel opp! ;)

    SvarSlett
  2. Ser at din skole og deres førsteklasse har kommet hakket lenger enn den skolen der mine går. Takt og tone har ganske enkelt ikke blitt prioritert i det hele! Sur og rar stemme tror jeg først kommer i 3. klasse.

    http://vidunderpappa.no/lekser-1-klasse-status/

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails