torsdag 28. april 2016

Parfymefri hverdag? Test deg selv!

//Sponset innlegg. Det betyr ikke at jeg får noen penger. Men jeg får noen produkter fra Neutral. Og som firebarnsmor så trenger jeg vaskemidler. Så jeg tar i mot//

"Ja, ja, ho skriver vel ikke mange innlegga før ho kommer med et eller annet sånt sponsa innlegg, vil jeg tru!" tenkte nok en eller annen litt bitter bloggleser.

Du har så rett, du bitre kvinne! Her kommer det! Et rett og slett nydelig innlegg som skal handle om...hold deg fast...TADAA! Vaskemidler! Så du trenger ikke å bli oppgitt, for dette er ingen pushing av hair extensions eller høyhæla pumps, og dette innlegget inneholder ingen skjulte budskap eller manipulerte løgner.

Over til saken: Norges astma- og allergiforbund og Neutral setter fokus på all den skjulte parfymen vi utsetter oss selv for i hverdagen. Går du inn på parfymefrihverdag.no, kan du ta en snasen liten test hvis du vil, for å sjekke ut hvor mye parfyme du egentlig bruker i det daglige.

"Daaa!" roper mann, 48. "Jeg bruker ikke parfyme!" Nei vel? Parfyme skjuler seg i såpe og oppvaskmidler og deodoranter også. Blant annet. Så stikk inn og ta den testen, du. I stedet for å ta de vanlige "Hvilke av regnbuens farger er du og dine venner?" , "Hvem er din åndsfrende blant vennene dine?" eller "Hva er din mentale alder?".

Og du, hvis du tar testen, hvor mange prosent fikk du?

1 kommentar:

  1. Har tatt testen og fikk 0% parfyme. er veldig bevist på hva jeg bruker for er allergisk, men er ikke 0% i virkeligheten for det er mye parfyme på mennesker rund meg. Vaskemiddel, skyllemiddel håndkremer.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails