søndag 4. oktober 2015

#kjeraglove

Det tok ikke lang tid for meg å komme over at vi gnei vår supersommerferielykke i fleisen på andre. Nå har alle andre gnidd sin høstferielykke i min. Fleis. Eller fjes, som det vel heter. Det har vært HERLIGE dager i Alicante, NYDELIGE kvelder på hytta eller STRÅLENDE fotturer på fjellet. Paris og New York og sånn er helt AMAZING nå i disse høstferietider. Gjerne sammen med the love of en eller annens life.  Og VERDENS BESTE kids.

Etter ei hel uke der ungene hadde gått for lut og kaldt vann her hjemme, merket jeg at angsten kom krypende. INGEN gode høstminner har vi fått utstyrt dem med. Ikke har vi noen hytte, ikke har vi vært på nydelige fjellturer, og de har ikke plukka så mye som en kantarell. Vi foreldre har jobba, og jeg aner ikke hva ungene har gjort. Ikke stort, har jeg skjønt.

Jeg måtte finne på noe. Skjerpe meg. Skulle all foreldreinnsats vi hadde lagt ned gjennom året, gå til grunne på grunn av elendig høstferiestimulans?

Jeg fant ut at vi kunne ta med oss ungene og reise til Kjerag. Jeg brukte rimelig mye tid på å fantasere over alle hæsjtægsa jeg kunne bruke.
#insta_nature
#beautiful måtte selvfølgelig være med
#yolo
#holiday
#norway
#happiness og så mye sånn #nyterlivet #feriemedbarn #spennende og #tøft.
Jeg tror jeg med letthet kunne finne på ei helt a4-side kun med passende hæsjtægs.

Jeg proklamerte for mannen at vi skulle ta med kidsa på en dagstur til Kjerag.

"Eh..seriøst? Jeg har andre ting å gjøre", svarte han.

"Whatever! Da drar jeg sjøl!" sa jeg.

"Eh...okei?.......Vet du hva Kjerag er?" spør han og leiter på mobilen sin.

"Jada, det er en sånn bolt og noen stup og en fjord neri der." svarte jeg.

"Det er seks timers kjøretid" sier han som har leita fram litt info.

Jeg hadde liksom ikke tenkt på langt. Jeg var mer opptatt av hæsjtægsa. Men, okei, seks timer en vei i bil blir jo mer enn en dagstur. Ungene klarer å lage et lite hælvete selv når vi kjører til Kiwi, men de kan glimte til, så seks timer skremmer meg ikke. Det som skremte meg mer var da jeg leste om ferjer og turisthytter og gode vandrersko. Jeg fant ut at jeg rett og slett ikke var klar. Ikke sånn aleine med ungene på en kjapp spontantur.

Det får bli en annen gang.

5 kommentarer:

 1. OK, jeg HAR vært i NY i høstferien. Og jeg måtte inn på insta for å sjekke om jeg hadde spredd mye #lykkelykke, men jeg er vel ganske nøktern med hashtagga mine, er jeg ikke det da? ;)

  (Til mitt forsvar må jeg si at jeg kun hadde én borteovernatting i sommerferien min, resten av tida satt jeg hjemme og venta på andre familiemedlemmer... ^^)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg unner både deg og alle andre de lykkeligste turer - det er jo mer jeg som har et problem som legger merke til alle andres lykke....

   Slett
 2. Hva med Knuten? Du kunne fått mange # der også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo da, Knuten er bra. Men tenk deg å stå på den Kjeragbolten, a! #toppenavlykke !

   Slett
 3. Min unge ble utstyrt med altfor mange timer i bil, bli overbevist om at mamma holdt på å drukne og Knutsen & Ludvigsen på kino. Anbefaler kun det siste. Forstår ikke at de to første egenelitg var nødvendig...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails