mandag 5. oktober 2015

Fronter fail

Nå som nummer fire begynner på skolen, skal jeg prøve å få det med meg, Dette med fronter. For alt er liksom inne på fronter. "Hvor er ukeplanen denne uka?" På fronter. "Når er egentlig de utviklingssamtalene?" Bare sjekk fronter. "Når var det de skulle på tur og hvor skal de egentlig?" Hello!?! Frååån-teeer!!

Så kommer det kinkige for meg. Jeg har liksom ikke fulgt så godt med på fronter. Jeg har faktisk ikke vært innom i det hele tatt. Og når et nytt barn begynner på skolen og man tror man får sjansen til å snike til seg et brukernavn eller passord, så blir jeg møtt med den vennlige beskjeden "Du bruker bare det brukernavnet og passordet du har til førstemann!" Flott! Og så går åra, og du har en som er ferdig med tiende, og hvor ydmykende vil det ikke være for meg nå å si at jeg ikke aner hva brukernavnet eller passordet mitt er?

Noen foreldre er sykt oppmerksomme og vet om alt som ligger på fronter. Jeg har kommet langt med å være observant og jeg har prøvd å henge meg på de andre foreldrene. Og jeg håper at den strategien fortsatt kan funke.

Er du en fronterjunkie?

3 kommentarer:

  1. Fronter er ut, forsvinner neste høst...nå er det Office 365 som gjelder, så da får du en ny sjanse :-)

    SvarSlett
  2. Fronter er kjøpt opp av It´s learning.....

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails