torsdag 1. oktober 2015

Boktips!

Nora og den lille blå kaninen er en søt fortelling om en seksåring som akkurat har begynt på skolen. Og bare det gjør jo at boka er aktuell hjemme hos oss.
Motivet av Nora, som er hovedpersonen i boken, er malt på veggen til Maridalsveien barnehage. Også hennes fantasivenn, den lille blå kaninen, er avbildet.
Det jeg falt for ved denne boka, er bildene. Bildene i boka er nemlig gatekunst. Historien om Nora og kaninen har blitt malt rundt i barnehager og bakgårder i Oslo. Veggmaleriene har siden blitt fotografert, og nå har de endt opp i denne boka. Rett og slett kult!
Det er kunstkollektivet The Stupid Mammals, fra Oslo, som lager maleriene.
Streetart in the making! Bilde fra Nrk
 
Det er kunstkollektivet The Stupid Mammals som står for gatekunsten, det er Martin Berdahl Aamundsen som er forfatter og redaktør, og forlaget heter Kontur.
Jeg får opplyse om at jeg har fått boka gratis, men jeg ville ellers ha kjøpt den. Hvis det hjelper på troverdigheten min.
Bra bok, enkel og gjenkjennelig historie, kult og spennende konsept. Ferdig snakka.

7 kommentarer:

 1. De illustrasjonene er så kule, utrolig kreativt prosjekt.

  SvarSlett
 2. Takker for tipset - bestilt - ferdig snakka!

  SvarSlett
 3. Tøff bok. Fine illustrasjoner og gatekunst.

  SvarSlett
 4. Det var en god idé, veldig annerledes enn mange andre bøker. Kule bilder!

  SvarSlett
 5. Hei Pia. Får du virkelig så mye tyn for de tingene som du får sponset via bloggen din? Siden du hver gang føler du er nødt til å skrive med store bokstaver at den er sponset og at du likevel sier det du virkelig mener om produktene? Personlig syns jeg ikke det gjør noe at du får ting gratis og skriver om det om du har lyst. Syns bare det virker litt digg. Har såpass til tiltro til deg altså, at jeg tror du skriver ærlig om boka. Eller om klær eller hva det skulle være. :)

  Den boka har jeg lest om tidligere. den virker veldig fin. Skal se etter den neste gang jeg er i bokhandel.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, nei, jeg får svært lite tyn. Men ser at all skriving om at bloggere tjener så sykt mye, påvirker meg og andre. Folk som ikke følger så mye med i bloggverdenen, tror at min blogg er en inntektskilde. Jeg har fått høre at jeg vel snart slutter på jobb for å drive med blogging på heltid...eh, hvorfor i all verden skulle jeg det, lissom?

   Slett
 6. Kjempeflott omtale du har skrevet! Jeg likte også boken veldig godt, spesielt kunsten og det flotte prosjektet :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails