søndag 6. september 2015

Kom deg ut!

Du kan gjerne kalle meg mangt og mye, men noen villmarkens kvinne er jeg ikke. Jeg ser ikke gleden ved å innta måltider på våt mose, tisse i åpent landskap og kose meg med spikking av pinner. Leirbål og lavvo er heller ikke ord som gir meg koselige assosiasjoner. Sorry. Folk er forskjellige.

MEN: nå skal jeg ikke disse friluftlivets gleder. Selvfølgelig er det bra for kropp og sjel å komme seg ut! Selvfølgelig er det lurere å dra ut på tur i stedet for å sitte klistra foran en eller annen skjerm. Og selvfølgelig bør du skjønne at du kan plassere deg på en tørr stein i stedet for på våt mose når du skal spise. Det finnes til og med noe som heter sitteunderlag.

I dag har det vært selveste Kom deg ut-dagen. Og sånne opplegg er geniale for de som trenger et spark bak.

Så er det faktisk sånn at når du kommer deg ut på en skogssti, får tusle langs et fjellvann eller setter deg ned på en idyllisk plass for å spise lunsj i strålende sol, så oppdager du at det er fint å være ute! Det gir deg liksom litt sånn ro i sjela, hvis jeg får bruke en klisje. Og så får du veldig god sånn foreldresamvittighet.

Har du kommet deg ut i dag?

5 kommentarer:

 1. Ja, vi var ute på ville veier,- bokstavelig talt #gikkossbort

  SvarSlett
 2. Ble intet mindre enn to gode turer i dag, og det uten at jeg hadde anelse om at det var en KomDegUt-dag. Finvær og frisk luft hører sammen rett og slett! (Pg jeg har spist både bringebær, blåbær og bjørnebær :-) )

  SvarSlett
 3. Jeg var på jobb. Teller det? Kveldsvakt lørdag og dagvakt søndag.

  SvarSlett
 4. Vi var en tur ute :) været tillot ikke langtur, men det pleier vi heller ikke å gjøre. Å komme seg ut er nok :)

  SvarSlett
 5. Vi fikk også kommet oss ut en tur :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails