fredag 4. september 2015

Hvem vant gavekort fra Mytag?

Det ble jo litt voldsomt for meg å trekke ut hele ti vinnere av gavekort fra Mytag. Det ville jo ta en hel dag, lissom. Derfor gjør jeg det enkelt og rettferdig - de ti første kom kommenterte her på bloggen får hvert sitt gavekort!

Det er da følgende kvinner:
Randi
Marte
Mathea
Marion
Åshild K
Lunica
Birgitte
Ksenia
Miip
og selveste Heidi.

Jeg får ikke tak i alle dere, og er avhengig av at dere sender meg en mail. Skulle jeg ikke oppnå kontakt med noen av disse damene, rykker vi bare videre på lista.

Og husk at du fortsatt får 35% rabatt på alle bestillinger hos Mytag ved å bruke den koden jeg så raust oppga i Mytag-innlegget.

God helg! Jeg skal IKKE arrangere barnebursdag i morra, og bare tanken på at man har barnebursdagfri gjør meg euforisk av lykke.
 

4 kommentarer:

 1. hurra !! har skreve mail til deg om mail adressen som er oppgitt på siden her er rett ;)

  SvarSlett
 2. ...og selveste Heidi! Den likte jeg! ^^ (Jeg hadde jo klart å kommentere dobbelt, så det skulle nesten bare mangle!) ;) Nå skal jeg lage navnelapper - bare jeg finner ut hvor jeg skal legge inn koden...

  SvarSlett
 3. Har sendt mld på Facebook, men var jo kanskje like enkelt å skrive her! :-) marte.haraldsen@gmail.com

  Stas å vinne! :-D

  SvarSlett
 4. Hurra :) Har sendt mail til mailadr på siden her :) Helen

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails