torsdag 3. september 2015

Descendants!

//Billettene til filmen er sponsa!//

Hva i all verden er dette for en tittel, undrer du nå? Jo, Descendants er tittelen på en ny film som har premiere på Disney Channel fredag 9.oktober.
I denne filmen møter du barna til kjente og kjære Disneyfigurer som Askepott, Tornerose, Mulan, men mest av alt blir vi kjent med barna til like kjente, men ikke så kjære Cruella de Vil, Jafar og den Onde Dronningen. Og da skjønner du at her legges det opp til et møte mellom det onde og det gode, og vi penser vel innom temaer som frihet til å velge, personlig ansvar, rettferdighet og empati. Jeg antar at vi blir vitne til en forelskelse eller to også?

Jeg er så heldig at jeg er invitert til førpremieren til denne filmen, og jeg gleder meg veldig! Har du lyst til å bli med også? Jeg får gi bort to billetter til den eksklusive førpremieren 20. september på en Oslo-kino.

Hvis du kunne tenke deg å få billetter til førpremieren, kan du jo fortelle meg hvilken Disney-figur som er din favoritt. Og så trekker jeg kanskje ut deg som den heldige vinneren. Neste torsdag, kanskje?

10 kommentarer:

 1. Feministen i meg sier Anna og Elsa fra Frost, som klarer seg uten å bli reddet av en prins, men innerst inne er det vel Snøhvit. Eller Petter Pan. Herregud, for en Disney elsker er det umulig å velge! :-)

  SvarSlett
 2. Jeg lurer på om Ringeren fra Notre Dame får meg på førpremiere? Det hadde vært kjempekjekt å få bli med

  SvarSlett
 3. Ariel... du verden, som jeg ønsket å være henne da den filmen kom på kino! *sukk*

  SvarSlett
 4. Favoritten er Anna og Elsa -en blir godt kjent med sykt barn:)

  SvarSlett
 5. Liker Tiana, hun ligner på mine jenter.

  SvarSlett
 6. Det er kanskje ikke en sånn klassisk Disneyfigur, men Cpt. Jack Sparrow er helt klart min favoritt!!!

  SvarSlett
 7. jeg vil gjerne være med. min favorittfigur er olaf fra frost.

  SvarSlett
 8. Vanskelig å velge en favoritt, gitt! Men Lady er jo fryktelig søt, da :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails