søndag 16. august 2015

Skolestart. Nok en gang.

Ya riba! Nå har jeg faktisk en som straks begynner på videregående skole! En som begynner i niende! En i sjuende! Og ei lita ei i første klasse!
Ikke veit jeg om dere som leste bloggen min for seks år siden fortsatt leser, men mange av dere fikk jo barn sånn på samme tid som meg. Tenk så store de har blitt!

Så til alle som skal følge sine små og håpefulle til sin første skoledag: Lykke til! Dette blir stas! I perioder kommer du til å ha null kontroll og oversikt, men skolebarna greier seg som regel fint. Bare følg med litt og prøv å være positiv og ikke klikk over småting, så er du på god vei mot en ålreit skolehverdag.

Jeg får linke til mitt mest populære blogginnlegg som jeg skreiv for tre år siden, Infoskriv til læreren, og så krysser jeg fingre og tær for at jeg slipper sånne mødre dette skoleåret.
Bilde hentet fra Fia Lotta Jansson, som har designet årets forsider for Personlig almanakk.
 
Du som kaller deg AvMeg får en Personlig almanakk. Send meg en mail:)

5 kommentarer:

 1. Tenk så fort det går. Disse barna våre vokser en haug bare i sommerferien. Minstejenta mi begynner på skolen neste år. Kan ikke skjønne hvordan det skal gå. Hun er født i desember og kommer til å være så liten. Og eldstemann skal til neste år begynne på ungdomsskolen. Jeg er glad jeg har et år til å fordøye alt dette på :) :)
  Og så til almanakken - Jaaa, supert å vinne - endelig :)

  SvarSlett
 2. Ja - jeg er er av dem som fulgte deg fra veslejenta ble født :) Lykke til til alle dine fire! Og min første mormorunge har begynti første klasse også!

  SvarSlett
  Svar
  1. og infoskrivet - ja - det er like aktuelt, haha! Herlig!

   Slett
 3. Hehe! - Jeg måtte lese igjennom infoskrivet igjen, og jeg ler like godt nå som jeg gjorde da jeg leste det for tre år siden! Hærlig innlegg!
  Lykke til alle skolebarn, ungdommer og foreldere :)

  SvarSlett
 4. Lykke til med skolestart!! Her har det gått veldig fint, selv om mor selv synes at det er veeeldig vemodig og litt skummelt..

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails