søndag 30. august 2015

Auguststatus. Og navnelapper!

//Navnelappene som jeg herved skal gi bort, er da SPONSA//


Ligger jeg kvalt i en haug av bokbindrester og tape? Har det blitt for mye for meg med fire skolebarn med tilhørende ukeplaner, beskjeder om turdager og utflukter og merking av klær? Knakk jeg sammen av jobbstart etter en lang og deilig sommerferie?

Nei da! Er det noe skjønnere enn august og skolestart, sier nå jeg. Så for å feire at livet ruller som aldri før, kjører vi på med en giveaway! For det elsker vi, ikke sant?

Inne hos Mytag kan du enkelt og greit lage deg sånne navnelapper som du klistrer på matbokser og gummistøvler og drikkeflasker. Merkelappene fra Mytag funker som refleks også, så det er bare å merke i vei!

Okei, nå skjønner du kanskje hva som kommer? Ja da! Jeg får gi bort gavekort fra Mytag sånn at du kan fikse deg femti snasne merkelapper som du kjapt får hjem i posten.

"Dette er da utrolig, Pia!" tenker du nå i dyp beundring og takknemlighet. Og da trår jeg til med neste sjokkbeskjed: Det er ikke bare et gavekort jeg gir bort! JEG GIR BORT TI!! (Her måtte jeg bare få kjøre CAPS LOCK. Det er liksom bare i noen sjeldne stunder man kan bruke caps lock, for eksempel når du skriver hatske kommentarer i kommentarfelt på Facebook. Og når du er i ekstase over å gi bort hele ti gavekort.)

Vil du ha navnelapper fra Mytag? Seff, sier du, og skriver et eller annet (ikke noe hatsk!) i kommentarfeltet mitt. Eller skriv noe trivelig inne på bloggens facebook-side. Så plukker jeg ut ti av dere som får en vidunderlig gave.

Og til de av dere som av en eller annen grunn IKKE vil delta på min giveaway eller kanskje du IKKE vinner et gavekort, så fortvil ikke. Ved å bruke koden Friends < 3 (uten mellomrom!) får du 35% rabatt på alt inne hos Mytag. Så kjør på!

Jeg trekker ti heldige navnelappgavekortvinnere på onsdag.

30 kommentarer:

 1. Jeg prøver lykken! Det gikk helt greit med skolestart og hverdag her i huset og heldigvis. Men nydelig med helg nå da :)

  SvarSlett
 2. Snart barnehagestart for vesla, hadde vært kjekt med merker! 😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Prøver her også, min mail er marte.haraldsen@gmail.com 😊

   Slett
 3. Med 2 av 3 barn og 1 av oss voksne som slenger ting overalt hadde slike merker vore topp ;-) kjekk blogg eg har fulgt lenge ! nilsen1981@yahoo.no

  SvarSlett
 4. Eg synst August, opprydding, sortering, skulestart, bokbind, merker, oppstart , idrett, møter har sin sjarm .. Kvardagsglad <3 ;-) Det er mest kvardager i livet so dei lyt man gjere det beste utav ! Fin blogg ! Tvi tvi på at eg kan vere den heldige denne gong :) rossland84@yahoo.no

  SvarSlett
 5. Hei! Vil veldig gjerne vinne, da vi holder på å gå tom for lapper.
  Mvh Åshild K

  SvarSlett
 6. Vil gjerne vinne jeg. Fint å forsøke noen nye. Og refleks er genialt. ��
  Mvh
  Bente
  bentegravem@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Hei! Her går det unna med lapper (har kjøpt et annet merke som ikke sitter fast), så jeg vil veldig gjerne prøve disse 😀

  SvarSlett
 8. Krysser fingrene for litt vinnerlykke :) Brukte siste lappen i forrige uke, så nye må vi ha :) bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 9. Tror jeg brukte opp nesten alle navnelapper i dag, så jeg trenger i hvert fall påfyll :-)

  SvarSlett
 10. Hadde vært suverent med nye navnelapper :)
  Helen

  SvarSlett
 11. Begynner å bli en stund siden jeg trengte navnelapper, gitt! Men hey, jeg har jo barnebarn som snart kommer til å trenge det! Så why not, jeg er med! ;)

  SvarSlett
 12. Begynner å bli en stund siden jeg trengte navnelapper, gitt! Men hey, jeg har jo barnebarn som snart kommer til å trenge det! Så why not, jeg er med! ;)

  SvarSlett
 13. SEFF:)Har 4 barn så ja veldig gjerne:):)

  SvarSlett
 14. Håh! jeg er mild som en vårbris og skriver så uhatsk som bare det! Kan også slenge på et SEFF! såklart og ønsker meg lapper.

  SvarSlett
 15. Såå mye bedre det hadde vært med lappene
  enn min slitne sprittusj! Krysser fingrene😀

  SvarSlett
 16. Jeg melder meg uhatsk på, håper på stort hell!

  SvarSlett
 17. Melder meg på, trenger alltid merkelapper :)

  SvarSlett
 18. Eg som var så lur og dum at eg bestilte fleire 100 navnelapper for nokre år tilbake, og lærer ungane at vi skal bruke opp det vi har før vi kjøper nytt; noko som betyr at eg har navnelapper i svart-kvitt heime, men synas at slike med farger er snasne! Men om eg VINNER, DA kan eg bruke nokon med farger, og framleis hevde at her i huset, her bruker vi opp det vi har kjøpt!

  SvarSlett
 19. De var KULE! Hilsen Maren (marennf a hotmail.com)

  SvarSlett
 20. Melder meg på, er storforbruker av slike lapper med tre barn:)

  SvarSlett
 21. Vi bruker overraskende mange merkelapper så påfyll hadde vært perfekt! Og genialt ned refleks da gitt ;)

  SvarSlett
 22. Ja takk! Kan aldri få nok merkelapper! :)

  SvarSlett
 23. Dette er da utrolig Pia!! Merkelapper og gavekort er gøy!

  SvarSlett
 24. Vi er godt i gang med skolestart og jobb. Litt av en overgang etter den lange og deilige lærerferien. Henger meg med på giveaway.

  SvarSlett
 25. Om ikke lenge får vi bruk for navnelapper til lillemann på 4. mnd, så jeg er gjerne med på trekninga :)

  SvarSlett
 26. Det kunne jeg gjerne tenkt meg! :)

  SvarSlett
 27. Jaaa! Tomt for lapper til minstemann. Hilsen Ingunn.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails