onsdag 20. mai 2015

Stempel til merking av klær

//Sponsa navnestempel//

Jeg elsker enkle løsninger. Og om jeg ikke elsker merking av klær, innser jeg jo at å merke klær både er lurt og klokt og nødvendig. Etter hvert lærer du deg at det ikke bare er klær som må merkes. Bøker må merkes. Ark. Leker. Matbokser. Drikkeflasker. Vi har til og med navna en pinne. (Men det var en veldig flott pinne, altså!)

Man kan merke med en merkepenn. Det finnes navnelapper. Og det finnes stempel!
Lett som en plett kan man stemple i vei! Femåringer kan enkelt navne sine egne klær. Men de bør holdes under oppsikt - en femåring med fri tilgang til stempel kan fort føre til massiv og uønska stempling på gulv, vegger og badekar...

Vil du ha et stempel?
Du velger selv hva det skal stå på stempelet. Du kan velge svada som "Mammas lille gull" eller "Sussebass", men det hjelper deg særs lite hvis t-skjorta eller gummibuksa har blitt borte i barnehagen. Så jeg vil anbefale et stempel med ditt barns navn.
"Åh, Pia, fortell meg hva jeg kan gjøre for å vinne dette vidunderlige stempelet!"
 Vel, du legger bare igjen en kommentar her i bloggen. Eller på bloggens facebookside. Og på søndag trekker jeg en vinner. Lett som en plett!

Det er Din Merkelapp som gir deg dette stempelet. Det blir sikkert vanvittig mange som vil være med på trekning av navnestempel her i bloggen min eller på bloggens facebookside, derfor tipser jeg deg om Din Merkelapp på facebook der det støtt og stadig gis bort snasne saker. Som navnestempel. Eller merkelapper.

36 kommentarer:

 1. Jeg vil gjerne vinne et slikt stempel :)

  SvarSlett
 2. Jeg vil gjerne vinne et slikt stempel :)

  SvarSlett
 3. Så genialt! Vil gjerne vinne! 😃

  SvarSlett
 4. Jeg vil også gjerne vinne! 😊

  SvarSlett
 5. Stempel hadde vært genialt!

  SvarSlett
 6. Ja! Dette vil jeg gjerne vinne, hvorfor har jeg ikke sett noe som dette før? :O

  SvarSlett
 7. Hei! Med to barnehagebarn hadde det vært supert med et sånt stempel :D

  SvarSlett
 8. Jeg vil gjerne vinne et vidunderlig stempel!

  SvarSlett
 9. Det hadde vært helt super med et merkestempel når vesla begynner i barnehage til høsten. :)

  SvarSlett
 10. Sånne har jeg sett på i flere år uten å bestemme meg for om det er noe jeg bør ha eller ikke, så det hadde vært supert å bli kastet i det ;) Det er jo ikke lite vi merker her i huset, foråsidetsånn :)

  SvarSlett
 11. Vil veldig gjerne ha stempel :)

  SvarSlett
 12. Jeg vil gjerne vinne :) Guri ( guri_larsson@hotmail.com)

  SvarSlett
 13. Ja takk eg vil gjerne prøve stempel!

  SvarSlett
 14. Jeg vil gjerne prøve et stempel!
  Ei venninne av meg fant for et par år siden en treåring da hun var på ferie. Tråringen sto midt i et menneskemylder (typen opplevelsespark), og kunne ikke gjøre rede for seg. Men t-skjorta var merka med navn og telefonnummer! Da har man liksom en plass å begynne!
  Jeg fikk helt skjelven da hun fortalte det, jeg ville aldri tenkt på å sjekke klærne etter telefonnummer. Men nå skal jeg merke alle ferieklærne til ungene mine!

  SvarSlett
 15. Jeg vil gjerne vinne. Elsker slike lettvinte løsninger.

  SvarSlett
 16. Veldig gjerne. Det vi har er oppbrukt.

  SvarSlett
 17. Vi brukte opp det siste navneklistremerket i dag, så dette hadde vært helt konge

  martine@svarstad.com

  SvarSlett
 18. Smart! Jeg trekker gjerne et lodd! :-) ;-)

  SvarSlett
 19. Smart sak! Her i huset merkes det meste, så en slik hadde kommet godt med. :-)

  tina_gunther@hotmail.com

  SvarSlett
 20. Ja takk 😊 hadde vært praktisk 😉

  SvarSlett
 21. Jeg vil bli med! :)

  SvarSlett
 22. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 23. Det hadde vært veldig praktisk :) Melder meg gjerne på :)

  SvarSlett
 24. Sånn har jeg lyst på, så rekker hånda i været! Ta meg, ta meg!

  SvarSlett
 25. Ja - det hadde vært midt i blinken! God helg! :-)

  SvarSlett
 26. Lei av å springe rundt i hele huset på leting etter merkepenn -som merkelig nok aldri ligger der jeg la den fra meg sist...!
  Så JATAKK, VELDIG gjerne!👍

  SvarSlett
 27. ja takk :) hadde vært supert :)

  SvarSlett
 28. jeg vil ha :) pink_pixie_13@hotmail.com

  SvarSlett
 29. Jeg vil gjerne være med i trekningen av et navnestempel:)
  mvh, Mari (storlim at yahoo.com)

  SvarSlett
 30. Ja, takk :) Med tre unger og en haug med klær hadde det vært veldig fint!
  (kristin.overlier@gmail.com)

  SvarSlett
 31. Jaaa! Ble mor til tvillinger forrige uke og dermed firebarnsmor. Det kommer til å bli en del merking av klær i åra framover.... Så jeg håper på å vinne stempel!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails