søndag 24. mai 2015

Ni på rappen

1. "At ungene dine synes at du maser og klager kan jeg godt forstå! Makan til pirkete kvinne! Du blir jo irritert hele tiden!"
Ja, jeg er kritisk. På godt og vondt. Men jeg har noen ålreite egenskaper også, altså.

2. "Hvorfor er du så negativ til 17.mai? Nasjonaldagen er jo en gledens dag, full av moro!"
Jeg er ikke så negativ til 17.mai. Men jeg slår ikke flik flak i rein og pur glede heller. Det må vel være lov å si at 17.mai ikke er den viktigste dagen i året, sånn for meg?

3. "Boikotta du 17.mai, da, eller?"
Nei da! Jeg gikk i tog og hadde på meg bunad og sang nasjonalsangen.

4. "Hvorfor slo du ikke til med flotte fiskebensfletter på 17.mai? Blomster i håret? Bryr du deg ikke om barna dine?"
Jo, jeg bryr meg om barna mine, men det viser jeg på andre måter enn å fiskebenflette dem. Og nå sjikanerer jeg ikke fiksebensfletting - det er flott med fletting, men jeg kan ikke sånt. Da må jeg sette inn støtet på andre måter. Vi hadde på oss riktige klær og vi rakk alt vi skulle på 17.mai. Det synes jeg er strålende.

5. "Du framstår som en sånn Crazy Cat Lady med alle de kattebildene dine! Hvor mange katter har dere egentlig?"
Huff, det er ikke meninga å være en CCL. Jeg er nok over snittet opptatt av katter. Men jeg synes ikke jeg tar helt av, det er jo ikke sånn at jeg kler dem opp i matchende matrosdresser til 17.mai eller bærer dem med meg overalt i en liten Chanel-veske. Å være glad i katter er vel egentlig en bra egenskap, er det ikke det, da? Vi har to katter.

6. "Har du lest noen gode bøker i det siste? Har du noen å anbefale?"
Jeg har akkurat lest "I skyggen av banyantreet", ei bok jeg trodde skulle være veldig bra, men så var den ikke så strålende som jeg hadde trodd. Faktisk ganske kjedelig. Har du ei bok å anbefale?

7. "Du har rimelig mye sånn skjult reklame! Alle de reisene dere er på! Bilen din! Da linker du jo i vilden sky! Hvor mye får du betalt for sånt, egentlig?"
Det er ikke skjult reklame! Det er akkurat det dere ser! Jeg har null samarbeid med reisebyråer eller bilfirmaer. Jeg får ikke betalt for å blogge. De få gangene jeg får gi bort lego eller et klesplagg, så skriver jeg det i innlegget.

8. "Apropos reklame - hvem vant egentlig det navnestempelet?"
Du, det ble en Martine M V som har to barnehagebarn. Grattis til deg!

9. "Herregud, er det ikke rimelig patetisk å lage sånne spørsmål?
Nei! Det er kjempegøy!


2 kommentarer:

  1. Fiskebeinsfletter er oppskrytt. I det hele tatt er denne flettetrenden ekstremt provoserende. For det er lekkert og fint og jeg får ikke til på meg selv...
    Og jeg føler meg ganske sikker på at du bryr deg om ungene dine!

    SvarSlett
  2. Jeg ser med stor misunnelse på alle de som er flinke til å flette alle disse flotte flettene, men jeg får det bare ikke til med håret jeg har til rådighet. (Skylder på håret i stedet for egen udugelighet som fletter ;) Synes nå riktignok musefletter er knallfint, og bruker det ofte på minien her i stedet :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails