fredag 22. mai 2015

Hva deler man?

Finnes det noe mer stakkarslig enn en middelaldrende kvinne som sitter og legger ut bilder av katter på sosiale medier? (Denne tanken slo meg lett og ledig da jeg satt hjemme i påska og la ut en god del kattebilder på instagram.)

Yes, det må det da finnes!

Å legge ut sånne visdomsord er da hakket verre?
"Når sola varmer i sjel og sinn, slipper jeg min elskede inn.",  "Når du gir noen en klem, får du mye glede igjen!"  eller "Klokken viser sengetid, fredag gjør meg glad og blid. Klem!" Seriøst?

Eller sånn "Share if you love your children, ignore if you hate them" Sånt er stakkarslig.

Kaffekopper er jo ikke så fengende. Ei heller nærbilder av kvister, gulv eller sokker.

Jeg synes kattebilder er helt innafor. Kakebilder er jeg også begeistra for. Og så liker jeg bilder av flotte strender kombinert med turkis sjø.

Hva legger du ut bilder av? Og hva liker du best å se på?

17 kommentarer:

 1. Jeg husker da jeg først sted inn på fjesboka - tenkte for noen duster som legger ut alt mulig rart. Nå har jeg endra mening - nå irriterer jeg meg mye mer over "kikkerne" - altså de som aldri legger ut noe som helst. Det er jo de største "stakkarne", tenker jeg. Enten bør man legge ut noe - nesten alt mulig er bedre enn ingenting, ellers bør du kutte hele fb medlemskapet :) Hadde syntes det var knallkos med kattebilder og katta deres er jo helt skjønn :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du må huske på at de du kaller "kikkere" kanskje deler en hel masse, men ikke til alle på vennelista?

   Slett
  2. Det er jeg jo fullstendig klar over, og det gjør dem jo til kikkere i like stor grad :)

   Slett
  3. Det er ikke sikkert alle velger å motta det du legger ut;) Facebook brukes jo til mye mer enn personlige statusoppdateringer synes jeg.

   Slett
  4. Jeg legger SJELDEN ut saker og ting på facebook, er jeg en kikker og er det synd på meg? Mang en gang har jeg tenkt tanken på å slette hele kontoen, som du sier jeg burde gjøre, men jeg vil gjerne holde kontakten med alle de der langt borte så jeg gjør det ikke likevel - all facebookkontakt går ikke via den offentlige veggen, vet du. Kan ikke DU slette de som plager deg med å aldri legge ut noe?

   Slett
  5. Det har jeg også gjort - kutta ut alle dem som aldri hadde lagt ut et eneste innlegg. Lett som en plett :)

   Slett
  6. Problem solved;)

   Slett
 2. Selv liker jeg veldig godt når folk legger ut bilder av ting som er sortert etter farger, og da helst bokhyller. ;)

  Ja, og pent dandert og staila strikketøy, selvfølgelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Altså, nå mener jeg ikke at bokhyllene skal være fargesorterte, da, for de er i de aller fleste tilfeller hvite, brune eller sorte, men innholdet i dem!

   Slett
 3. Kattebilder er aldri feil! Hilsen en katteelsker :D

  SvarSlett
 4. Tror jeg legger ut noe for enhvert smak - i hvertfall min egen ;)
  Men sånn som : jeg elsker min sønn eller min datter eller mine barnebarn, del hvis du liker og sånt, nei.... det får andre gjøre ;) Eller del hvis du er imot dyremishandling .... er det virkelig noen som er for dyremishandling og legger ut det tenker jeg da....
  Fortsett som du gjør du - gled mange med fine bilder - det er jo vitsen med hele greia ikke sant ?
  (gosh for et langt innlegg....) Go' pinse!

  SvarSlett
 5. "Del hvis du elsker dine barn" - så hvis jeg ikke deler, så gør jeg ikke det...? Frekt, faktisk.
  Hakket verre er det alle de hagemøblene man kan vinne. Jeg sletter folk som kun deler kleine konkurranser.

  SvarSlett
 6. Jeg holdt på å få fnatt like før påske, da HELE facebook-feeden var full av påskeegg-konkurranser! Så har jeg også en del som er ivrige på visdomsord :-)

  Jeg er hun som bare la ut bilde av katten. Nå er jeg hun som fyller Facebook med babybilder. Tipper folk irriterer seg over det også, men det får bare være! ;-)

  SvarSlett
 7. Haha, jeg tar gjerne noen bilder av kaffekopper, og med en bok ved siden av liker jeg garantert;) Jeg liker også bilder av fine antrekk, gjerne gjenbruk. Når det gjelder meg selv har jeg begynt å innfinne meg med at jeg er en 40+ småbarnsmamma og at det jeg deler må bli deretter. Men jeg synes det er gøy å prøve å ta gode bilder da, tenke på lys og komposisjon og sånne ting, og kanskje inkludere en rosa blomst eller noe for syns skyld;)

  SvarSlett
 8. Hehe, vi er vel forskjellige. Jeg er ikke interessert i dyrebilder, men likte godt det øverste her av jenten din og katten da :) For barnebilder liker jeg :)

  SvarSlett
 9. Når det kommer til dette med å dele bilder, så er jeg nok litt gniten. I kveld var jeg på konsert med Kurt Ove Mæland fra Bergen og jeg var så heldig å bli foreviget sammen med artisten på to bilder etterpå. De gikk selvfølgelig rett ut på Facebook da jeg kom hjem.

  Cecilie

  SvarSlett
 10. Du Pia - altså - kaffekopper er faktisk heeeelt innafor.
  ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails