tirsdag 28. april 2015

Vil du bli millionær? Og støtte!

Noen ganger får jeg rett og slett helt fantastiske tilbud på mail!

Nei, jeg tenker ikke på alle de gangene jeg blir tilbudt diverse millioner i arv fra en eller annen enslig fyr i Nigeria som utrolig nok vil donere rubbel og bit til meg hvis jeg bare kan sende over et par personlige opplysninger pluss kontonummeret mitt. Jeg tenker heller ikke på alle de gangene jeg får tilbud om penis- eller brystforstørrelse (det der kommer ikke i en og samme mail, altså)

Jeg har fått en flott mail som er sendt til meg som blogger. Her spør de om jeg vil samarbeide med dem. Og jeg blir deretter opplyst om alle de millionene som bor i Norge, og hvor mange av dem som har problemer med hårtap. Allerede her har jeg jo tårer i øynene. "For en skjebne!" tenker jeg. "Hårtap! Det er liksom verre enn å få ebola, kreft OG fistula på en og samme dag!". Og så løper jeg bort til vinduet og tenner et par lys for alle hårtapofrene.


Men så øyner man et håp i all elendigheten. Jeg kan altså få være med å pushe et produkt som faktisk har hjulpet mer enn 50 millioner mennesker rundt om i verden! Og er det noe jeg virkelig brenner for, er det jo å hjelpe folk som lider av hårtap!! (Ja, jeg blir så i ekstase at jeg er på nippet til å bruke CAPS LOCK I RESTEN AV INNLEGGET, for dette er jo enestående!!!!)

Jeg er helt enig i at bare tanken på å få tykt hår i løpet av kun 30 sekunder er fantastisk! 

Men det får faktisk bli med den tanken.

Selv om dere ser at jeg sikkert lett som en plett ville ha klart å fikse 50 000 salg av et hårprodukt som kan hjelpe folk som har problemer med hårtap og dermed tjent 1 495 000 (million .-kr), så tror jeg at jeg avstår.

Hårtap er jo en grusom lidelse, men i disse dager klarer jeg ganske lett å hoste opp en ti-tolv katastrofer som er verre. Jeg vil jo si at tap av hjem, barn eller liv er verre.

Så fra spøk til alvor: Tenk på så mye tull og fjas vi bruker penger på. I disse dager kan et lite beløp fra deg være med å hjelpe mange barn i Nepal som akkurat nå trenger reint vann eller tak over hodet.
Forut har lang erfaring med arbeid i Nepal, og de er allerede i gang med hjelpearbeid i Nepal gjennom sin lokale partner CWIN (Child Workers in Nepal Concerned Centre)

Aftenposten har skrevet om Foruts arbeid i Nepal her.

Inne på Foruts nettsider holdes du oppdatert på hvordan de jobber i Nepal akkurat nå, og du får se hva pengene går til.

Hvis du kunne tenke deg å bli Forut-fadder, er det også en fin måte å hjelpe utsatte barn i andre land. Klikk deg inn hit for å lese mer.

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails