søndag 15. mars 2015

Ny sekk, trappeuhell. Og påske?

Hei Else-Beth!

Bønna har fått seg en ny sekk fra Louis Vuitton og vi vil gjerne informere om at den ikke tåler fukt og at den er verdt 10 000 kroner. Kunne du skrevet litt om dette på ukeplanen, slik at de andre vet at det er en verdifull sekk og at de oppfordres til å vise sekken respekt? Kunne dette vært et tema på et foreldremøte, kanskje? Det er greit at ikke alle foreldre ønsker å verdsette barna sine slik vi gjør, men det forbauser meg virkelig hvordan visse foreldre utstyrer barna. Moren til Kimm-Marius sendte med gymtøy i en plastpose fra Rema, og jeg vil påstå at det nærmer seg omsorgssvikt når foreldre lar barna gå i joggebukser fra Cubus, midt på lyse dagen!

Det er ønskelig at du tar med deg sekken inn på lærerværelset i storefri slik at den står trygt, og at du møter Bønna om morgenen og låser opp døra til klasserommet slik at han kan sette sekken inn. Kanskje det kunne vært en oppgave for barneveileder Ole-Harald - å komme hver morgen og hente sekken hjemme hos oss? Gi oss beskjed nå i kveld hvis det hadde vært mulig!

Jeg synes også at dere overdriver denne hendelsen med rullestolen som ble dyttet ned trappa. Når multihandicappede Morten plasserer seg rett ved trappa, ber han vel om bråk. Dere overdriver når dere sier at han ble dyttet - Bønna snublet og kom så vidt borti rullestolen. Hva med å skaffe seg en rullestol med litt bedre bremser, spør nå jeg. Tenk så traumatisk det var for Bønna å se Morten humpe raskere og raskere ned mot melkekjøleskapet. Enda godt at barneveileder Ole-Harald sto nederst i trappa og tok støyten. Jeg tenker med gru på hva som kunne ha skjedd hvis ikke Ole-Harald så tappert hadde kastet seg mot rullestolen for å ta den i mot. Hadde rullestolen truffet det åpne kjøleskapet, ville antageligvis utallige melkekartonger sprukket, og lukten av laktose ville lagt seg som et klamt teppe over hele skolen. For Bønna ville dette ha blitt uutholdelig, og han ville slitt med hodepine og magesmerter i ukesvis.

Ønsker deg en strålende uke, Else-Beth!

Mvh Pia

P.S: Når er det egentlig påske i år? Kan ikke se at vi har fått noe info fra skolen om dette.

16 kommentarer:

 1. Ja påsken er på vei, og sola skinner. Ha en videre fin dag da. :)

  SvarSlett
 2. Jeg er heller ikke helt sikker på når påsken kommer. Tiden suser avgårde. Ha en god uke!

  SvarSlett
 3. Hehehe, sur melk over hele skoleområdet vil vi ikke ha ��

  SvarSlett
 4. Å, hadde nytt å se den LV-sekken bli sparket rundt i gangene på skolen på et sølete gulv... sånn som alle andre sekker. Fniiiis :-)

  SvarSlett
 5. Hjelpes.... bladde akkurat om i timeboka mi, bare for å finne ut at påske er allerede neste uke?? Burde jo vært sendt ut et statlig varsel om slikt, sånn at en er klar?

  SvarSlett
 6. http://touch.lierposten.no/M__noen_d__f_r_vold_i_skolen_blir_tatt_p__alvor_-5-65-5805.html
  Hei Pia
  Vi er en gjeng lærere som elsker bloggen din. Flere ganger leser vi høyt fra den på personalrommet. Takk for all latter i alt alvoret.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, blir stolt når jeg får sånne tilbakemeldinger. God påske!

   Slett
 7. Flirer så godt av disse innleggene dine :)
  God påske!

  SvarSlett
 8. Terapi å lese bloggen din! :-) Regner med det er terapi å skrive den også? God påske!

  Hilsen spadeerspade.wordpress.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, jeg jobber ikke i grunnskolen, så så veldig terapi er det ikke. Men jeg morer meg, ja;)

   Slett
 9. Når kommer Bønna og 17.mai? :D *Venter i spenning*

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails