søndag 1. mars 2015

Kjolen!

I bloggen min tar jeg jo ofte opp viktige og aktuelle saker. Jeg tipper at mange dropper å følge med på nyhetene fordi de føler de får det de trenger via en blogg. 

Helgas mest fengende sak har selvfølgelig vært denne kjolen. Lokalsamfunn splittes, vennegjenger bryter ut i full krangel, og familiemedlemmer er frustrerte. Det er rart at så mange lar seg engasjere av en småharry kjole i den lekre fargekombinasjonen hvit og gull. Ja, for det er det jeg ser. Kjolen er hvit. Med sånne gullfarga blonder. Men så er det andre som ser blått og svart! 

Jeg kommer ikke til å få sove i natt.
Hva ser du? En kjole i hvit og gull? Eller er den svart og blå? 

(Tenk deg når vi skal begynne å diskutere skoa! Eller frisyren! Her kan det jo være utallige muligheter!)

17 kommentarer:

 1. Vi hadde denne diskusjonen oppe for fem minutter siden -igjen, for søttiende gang denne helga. (Ja vi har et ekteskap som fører de dype samtalene!) Den ER sort og hvit! Og det er den i virkeligheten også, hello!! At flertallet ser hvit og gull... that freaks me out!! Men jeg er veldig nysgjerrig på hvordan den ser ut i hvitt og gull da...

  SvarSlett
  Svar
  1. Herregud, det argumentet bruker den ene sønnen min også - at kjolen egentlig er blå og svart. Greit nok det, men på dette bildet er da kjolen helt klart HVIT og GULL!! Argh!

   Slett
  2. Jeg blir så irritert når folk sier at denne kjolen er hvit!! Den er jo hur blå som helst!! Så nå må du skjerpe deg! Du mister troverdigheten din som nyhetskanal med dette tullet her...

   Slett
  3. Sorry, jeg sier hvit og gull. Mister aldri troverdigheten min. Go back to your fargesorterte bokhyller, you Sovebebibloggen!

   Slett
 2. Ja jeg mente jo sort og blå da.. denne diskusjonen gjør ting med meg.. #deviktigetingene

  SvarSlett
 3. Ser også hvitt og gull. Og ja, jeg har sett bildet av hvordan kjolen EGENTLIG ser ut og på det bildet ser man jo blå og sort. Men på DETTE bildet: hvit og gull!! Det jeg lurer på er om de som ser blått og sort på dette bilet ser noe helt annet på det bildet der vi andre ser blått og sort. Grønn og rosa kanskje?

  SvarSlett
 4. Jeg ser denne i blått og gull :o

  SvarSlett
 5. Slutt å tull...kjolen på dette bildet du viser her har blå bunnfarge med svarte blonder. Jeg skjønner ikke med min beste vilje at noen kan si den er hvit med gullblonder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, jeg ser ingen antydning til svart/blått!

   Slett
 6. Nei dette var freaky !! Tidligere i dag såg jeg denne kjolen i blå og svart, men nå ser jeg den plutselig bare i hvitt og gull ? Hva skjedde ?? Har du endret på bilde ?? :)
  Uansett godt du tar opp slike viktige ting ! :)
  Eg får nok heller ikke sove i natt !! :(
  (Sannsynligvis mest på grunn av syke barn, men kjolen kan jo gi nattevåk i seg selv ;)
  Men me får prøve å slappe av, God natt, og fin ny uke :)
  Klem

  SvarSlett
 7. Når jeg leste innlegget var kjolen hvit med gull blonder. Da jeg scrolla oppover siden igjen var den blitt blå med sorte blonder...... Skjønn det den som vil!

  Syns den skifte farge nesten hver gang jeg ser den på nettet.

  Nina

  SvarSlett
 8. For meg har den aldri vært hvit og gull, men den veksler mellom å være lavendel og kobber, til blå og sort. Det er helt merkelig, og jeg skjønner godt hvorfor det fenger. Likevel stusser jeg litt da det et sted står at kjolen kun finnes i sort og blått, men i et innslag fra stedet som selger denne kjolen, henger den da vitterlig i både hvitt og gull, og rødt og sort også ved siden av damen som har på den i sort og blå. Er det bare en salgsjippo tro? Vi får krølle oss søvnløse i sengen, for dette blir vi helt sikkert aldri kloke på.. XD

  SvarSlett
 9. Her har vi også diskutert i helga. Hotteste tema etter VM og den imponerende Petter Northug, Her så de aller fleste hvitt og gull, mens mannen så kun blå og svart! snakk om frustrasjon:)

  SvarSlett
  Svar
  1. De fleste her ser blå og svart....bortsett fra meg..

   Slett
 10. Nå vet jeg for sure at jeg ikke kan tro mine egne øyne. Når jeg ser bildet fult ut, er det gull og hvit. Men når jeg scroller ned og opp igjen, og ser bare nederste halvparten, er kjolen plutselig blått og sort.

  SvarSlett
 11. Åh, Jeg er så glad for at du tar opp dette med den kjolen. For nå er det jo ikke lenger toppsak i alle aviser, og jeg har fortsatt ikke sett at den er blå!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails