lørdag 14. mars 2015

Halv pris på Reima-klær!

Jeg bare må. Denne typen innlegg er ofte sånn som mange tror er gjennomsponsa. Men man kan faktisk tipse om noe uten at man får noe igjen for det.

Jeg liker klær fra Reima. Ulempen er jo at de ofte er så himla dyre. Men hvis vi snakker halv pris? Inne i reimashop er det massevis av gode tilbud. Det er jo en butikk med et enormt utvalg, så du får være forberedt på å bla og lete en god stund. Men det er mye fint der. Bare til info.
Alt dette er til halv pris!

Bare sånn for å ha mitt på det reine: For et år siden skrev jeg et Reima-innlegg med sponsa klær. Dette innlegget er ikke sponsa. Jeg har ikke blitt bedt om å skrive dette. Jeg har ingen sånne adlinks der jeg tjener noe på at dere klikker dere inn. Jeg ville bare tipse.

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails