tirsdag 3. februar 2015

Den ultimate kjærlighetsgaven!

Yes!
Mannen har kommet hjem, og jeg var veldig spent på hva han hadde kjøpt med seg hjem. Han pleier å kjøpe med ei flaske vin eller sjokolade eller lignende når han ute på sånne vanlige jobbreiser. Men nå som han hadde reist så langt?

Han visste selvfølgelig hva slags slit og stress jeg hadde stått overfor mens han var borte. Jeg er faktisk ganske flink til å skrive smådramatiske meldinger som "Selvfølgelig måtte det komme EN METER SNØ akkurat når du reiser bort! ULSLITT av snømåking!" eller "I natt har det forbaska batteriet til røykvarsleren gitt lyd fra seg jevnlig, sånn irriterende småpiping. JEG ER TRØTT!" eller den klassiske "Krangling med gutta nå igjen, alt jeg sier og gjør blir jo tatt i verste mening, JEG ER LEI!!"

Så mannen må jo ha forstått at jeg har hatt det tøft i perioder.

Jeg har fablet om hva slags godsaker han skulle kjøpe med hjem til sin elskede, tapre og vidunderlige hustru. Helt sikkert vin fra en eller annen vingård. Sør-Afrika er jo kjent for sin vinproduksjon. Kanskje en kul kurv? Jeg har googla hva man kan handle i Sør-Afrika, og det var ikke få kurver som poppet opp. Kanskje et spesielt smykke? Kremer og parfymer fra tax-free-en?
Forhåpningene var store.

Så får jeg en pose biltong.
Av kudu.
Takk skal du ha.
Kudu biltong! Akkurat det jeg ønska meg! En hver kvinnes drøm, dette her!

Jeg har begynt å planlegge en valentinsgave til min elskede.
Ei pakke svisker. Fra Eldorado.
Som jeg skal pakke inn i avispapir.

12 kommentarer:

 1. Mannen kom hjem fra Sør-Afrika med tørka antilopekjøtt...
  (og to superfine kurver da <3)

  SvarSlett
 2. He, he det er tanken som teller, eller? Og jeg digger at du bare trapper ned. Passet med latter akkurat nå

  SvarSlett
 3. Ja, det er jo ikke alltid man er klar over hva man sønsker seg, det er vel nå du skjønner hvor godt han egentlig kjenner deg!

  SvarSlett
 4. Hva er det?? :D (Jeg så kommentaren din hos meg. Jeg dør. Og jeg skal også tilbake!)

  SvarSlett
 5. Kva er dette? Rosiner? Bark? Sjokolade? Tørka spekk? Te?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er tørka kjøtt. Fra en antilope.

   Slett
 6. Haha.. vet ikke om tanken teller her, engang!

  https://lammelaartanker.wordpress.com/

  SvarSlett
 7. Å jeg eeeelsker biltong. Hadde vært den ulitmate gaven (ok etter en skikkelig god flaske vin da) fra sør-afrika. Men du kan banne på at min man hadde kommet hjem med en kurv i stedet ;)

  SvarSlett
 8. Hadde ikke forbauset meg om min hadde kommet med det samme. Eller sjokolade... Eller ingenting ("for det var ikke tid I taxfree'en, skjonner du!"). Ja, ja, de TENKER vel pa oss allikvel, far vi hape :-)))

  SvarSlett
 9. Biltong er jo noe av det absolutt beste i hele verden! Hadde min kjære kommet hjem fra Sør-Afrika UTEN det, da hadde det blitt problemer da!

  SvarSlett
 10. Jeg hadde valgt biltong over vin any day! Elsker det - den posen hadde ikke vart lenge her i huset...... :)

  SvarSlett
 11. Er jeg den eneste som ikke har hørt om biltong før? Foretrekker nok lakris.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails