onsdag 28. januar 2015

Realitetsorientering?

Mannen min er mye ute og reiser. Han er ofte på sånne kjedelige steder, og da er jeg mest opptatt av å styre skuta så godt jeg kan her hjemme. (Til mine mindre kvikke lesere: Det med skuta er et slags ordbilde. Jeg styrer ikke ei skute, sånn på ekte. Vi bor langt fra sjøen. Jeg har aldri tatt noe båtførerbevis. Æsj, bare glem det.)

Når han nå blir sendt ut i embeds medfør til mer eksotiske steder, våkner min interesse for hans jobbreiseturer. Åssen ser det ut der han er? Hva gjør han? Åssen er været? Min nysgjerrighet er stor, men mannen er like laidback som vanlig. Jeg tvang ham til å dele et par bilder på instagram, men bortsett fra det, forholder han seg svært taus.

Jeg hinter via sms at han må legge ut flere bilder. Og får dette svaret:
Og her lurer jeg på om mannen faktisk er på vei til å bli mentalt forstyrra. "Veldig likt hjemme"??! Cape Town versus Kongsberg?? I januar? Hvor er likheten?

Han tok dette bildet rett utafor døra:
 Og jeg tok dette:
 Hva i all verden er likt? Kan du si meg det? Vegetasjonen? Fargene? Fravær av folk?

Så tar han også og sender meg et bilde av rommet, og nå kan dere jo bare gjette hva som er hans rom. Og hvilket bilde som er tatt her hjemme. Bildene er jo prikk like.
Not.
Selv om skikkelsen i senga minner veldig om femåringen både når det gjelder sovestilling og plassering, kan jeg opplyse om at det du ser er en IKEA-hund. Som heter Pelikan.

Veldig likt hjemme, egentlig?  Yeah, right!
Hadde forresten tenkt til å ta et kjapt bilde av meg sjøl rett etter at jeg var ferdig med å vaske opp og rett før jeg dro på foreldremøte. Men jeg tok like så godt bare og lånte et bilde fra nettet. For det er jo så og si helt likt. Liten vits i å ta bilde når det er så lite som skiller.

13 kommentarer:

 1. Haha, bra det siste bildet ikke er fra hans instagram da:-)
  Jeg kjenner meg igjen, her forventer jeg å høre om eksotiske opplevelser fra fjerne steder mens høvdingen stort sett sitter i møter eller ser på tester.

  SvarSlett
 2. Hmm. Men ser ut som det litt dristige røde sengetøyet som var litt hot og kanskje velkomstpremie i bokklubben for noen år tilbake??

  SvarSlett
 3. Det er jo i så fall litt eksotisk ;)

  SvarSlett
 4. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  SvarSlett
 5. Det Web Developers Delhi sa. Kunne ikke uttrykt det bedre selv.Ikke på utenlandsk ihvertfall.

  SvarSlett
 6. Hahahaha! En sånn fyr har jeg også :)

  SvarSlett
 7. Jeg ler godt, her jeg sitter. Fantastisk morsomt - du er flink til å få sagt det! :) :)

  SvarSlett
 8. Jeg sier bare: Mannfolk.. :D

  SvarSlett
 9. Ah... Cape Town.... På mange måter likt som hjemme, men alikevel ikke.... *Drømmer seg tilbake*

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails