tirsdag 6. januar 2015

Nyttårsquiz

Intet nytt år uten quiz!

Jeg har jo vært veldig taus, sånn bloggmessig, denne jula. Hvorfor?
Her kommer ti julealternativer, hvorav kun et alternativ er riktig.

Hva har jeg gjort i jula?

1. Vi elsker jo å reise, og siden årets (eller fjorårets) juleferie var lang, slo vi til med to fantastiske uker på Sri Lanka! Flotte bilder coming up!

2. Jo da, vi elsker å reise, men holdt oss i Europa. Slottsjul i Edinburgh kan anbefales!

3. Vi har vært hjemme og hatt en julefeiring i min ånd. Lange, herlige familiemiddager fra morgen til kveld, hver bidige dag. Aldri færre enn tjuetre til bords! Flotte klær, trange hold-in-truser og utsøkt mat. Friske skiturer mellom måltidene. Hygge, samvær, kos og de lange, gode samtalene. Skjermer og joggedresser har blitt konfiskert og lagt i en kurv i gangen. Gang rundt juletreet både morgen og kveld. En lykkelig jul vi vil minnes!

4. Jeg og mannen har satt fokus på hverandre og kjærligheten. Hver kveld har vi smurt hverandre inn i ribbefett, kost oss med noe rødt i glasset og danset salsa til en latino-versjon av D.D.E.s "Rai rai". Forelskelsen har virkelig blitt vekket til live!

5. Nå har vi bodd i nyhuset i tre år, og det var på tide med en grundig oppussing. Vi har tapetsert, malt og skifta parkett i samtlige rom, og det føles skjønt med et litt mer oppdatert og funky hus nå på nyåret.

6. Vi har vært vestpå, og skulle ha kommet oss hjem for lenge siden. Men det hersens fergeleiet på Arsvågen har sabotert mye for oss. Vi snakker kjørerampe som føyk ned i vannet, lange køer og motorhavari. Blant annet.

7. I frykt for å bli avslørt som en bildejuksemaker, har jeg tilbragt hver ledige stund i jula med å gjennomgå bloggen min. Jeg har fjernet alle redigerte bilder, alle kritiske kommentarer og alt annet som kan skape uhygge.

8. Vi har feiret jula ute i en gapahuk. Det å grille ribba på leirbålet, å stirre på stjernehimmelen mens man er omkranset av juletrær og å urinere i Guds frie natur, gjør virkelig noe med en som menneske! Det var helt fantastisk, og ungene maser allerede om å få tilbringe neste jul på akkurat samme måten.

9. For å lære barna litt om takknemlighet, har vi feiret en alternativ jul sammen med hjemløse. Vi har servert mat, sunget gamle juleklassikere og sørget for at alle fikk en mandel i grøten.

10. Vi har vært hjemme og hatt en ganske vanlig (synes jeg), sikkert kjedelig (synes sikkert andre) julefeiring med mye sjokolade, en del skjerm, litt brettspill faktisk, hoste, mange telys, null friluftsliv, litt besøk, og veldig casual wear.

Hva tror du stemmer?

15 kommentarer:

 1. Jeg går rett og slett for 10'ern - fin jul :)

  SvarSlett
 2. Garantert 10 :D

  SvarSlett
 3. Gjetter på 10 jeg også!
  Godt Nytt Ar!

  SvarSlett
 4. Arsvågen er lunefull, men jeg holder en knapp på 10 likevel.

  SvarSlett
 5. Jeg syns både 3 og 4 høres bra og realistisk ;-)

  SvarSlett
 6. Jeg klarer ikke å bli kvitt bildene jeg ser for meg fra punkt fire! O_o

  SvarSlett
 7. Uten tvil nr.3 med innslag av nr.4... Slik ville i alle fall eg ha hatt det i jula, men det sneik seg inn noko sterke drugs og ei narkose på tampen av 2014... Godt Nyttår Pia! Stå på til krampa tek deg!

  Klem Klem Klem

  SvarSlett
 8. Velkommen tilbake i bloggmodus, og jeg tror nok (selv om det var mange morsomme forslag) at det siste er riktig :)

  SvarSlett
 9. Skulle likt å se 8-ern. :-) Godt nytt år.

  SvarSlett
 10. Kanskje 10? Men eg håper på 1 eller 2! :)

  SvarSlett
 11. Jeg føler meg ganske så sikker på at det er punkt nr fire. Hørtes ihvertfall hyggelig ut å smøre hverandre inn med ribbefett. Det skal jeg foreslå for Erling at vi kan gjøre til neste år! Om det er noen premie involvert med gjettingen, så legger jeg også inn et hot tips på nr 10. Godt nyttår forresten!

  SvarSlett
 12. Nr 10 ligner mest på vår, men dere kan også hatt en strevsom tur vestover.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails