tirsdag 27. januar 2015

9 på rappen.

1. Hvorfor har du gitt deg med blogginga, a?
Jeg har vel ikke helt gitt meg. Men som jeg skreiv i mitt forrige innlegg, så trapper jeg ned.

2. Men hvorfor trapper du ned? Er det noe spesielt som har skjedd?
Nei.

3. Er du fornærma fordi du ikke når toppen på blogglistene?
Nei.

4. Har du fått slag? Lymfekreft? Livmornedfall? Cystisk fibrose?
Nei.

5. Skal du og mannen skilles, da? Er det derfor du er taus?
Nei, vi er like lykkelige vanlig gift som før.

6. Er det noe med ungene? Har de gått på en smell? Havna på kjøret?
Nei.

7. Er du utsatt for så mye netthets og sjikane at du simpelthen ikke makter mer?
Nei.

8. Har huset brent ned? Har du vraka bilen? Har du fått en istapp gjennom øyet? Sitter du på isolat? Har du trukket alle tenner i overkjeven? 
Nei.

9. Nei, men herregud, si hva det er, da!
He he, det er ingenting! Seriøst! Jeg er bare vanlig lei, lissom. Jeg har tidligere følt at jeg burde åpne datamaskinen så og si daglig for å skrible ned noe. Det blir pesete. Men så lurer folk på hvorfor jeg ikke skriver. Nå har jeg sagt fra at jeg trapper ned, og det er deilig å få sagt det. Nå kan det gå både ei uke og to mellom hvert innlegg. Og det er helt greit.

Ha ha, det er rart med det. Når man først tar seg tid til å åpne dataen, gå inn i bloggen og begynne å skrive, popper det fram ord og ideer. Jeg kan liksom ikke legge ut to innlegg på rappen. Men det kommer flere innlegg denne uka. Trur eg.


Ha en fin kveld, med eller uten spørsmål!


5 kommentarer:

 1. JA!! Så utrolig godt å høre at du ikke har fått en istapp inn i øyet, i disse tider vet en jo aldri… :) Og jeg fjaser og stotrer og det er ene og alene fordi jeg har gått og tenkt på deg i flere dager og engstet meg enda mer grå i håret for hva det ville gjøre _med meg_ dersom du slutter helt å blogge. For jeg er litt Pia-avhengig, jeg :) Hurra for å slippe dårlig samvittighet ene eller andre veien. Jeg skulle gjerne lest flere innlegg, for hvor rart det enn er å innrømme, så er bloggen din viktig for meg :)

  SvarSlett
 2. Godt å høre fra deg, liker dine små skriblerier og håper lysten kommer fossende på igjen!!!

  SvarSlett
 3. Det er helt legitimt å være lei. Det viktigste med bloggingen er at det er morsomt.

  SvarSlett
 4. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

  SvarSlett
 5. Jammen dette var gode nyheter. Da betyr det ikke at du blir borte, men popper innom når du lyster. Helt sunt, og veldig godt :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails