torsdag 18. desember 2014

Førjulsgleder!

Åh, jeg virkelig NYTER disse førjulsdagene!

Jeg koser meg med origami og stjernebretting, jeg lager strull og rull og jeg sprayer sånn falsk snø i alle vinduer og kroker.
Jeg broderer ny juleduk, jeg lager fjorten ulike silderetter og jeg strikker julestrømper til ungene mine og alle deres klassekamerater.
Jeg lager artige julekort med mandelpotettrykk, jeg baker toogførti ulike småkaker av en og samme deig, og jeg sylter multer og aprikos.
Jeg tover tøfler til svigers, jeg smører lefser så blod og svette renner og jeg kaster røkelse og myrra helt vilt rundt i huset mens jeg brøler O HELGA NATT!
Og så slakter jeg en gris med bare hendene, på en human og økologisk måte.

Og du? Full av juleglede og juleinnsats? Eller sitter du mer som en dvask ribbebetta i godstolen mens du sjekker Facebook og tenker på alt du burde ha gjort før jul?
Artig julekort fra shopsaplingpress

8 kommentarer:

 1. Jepp,sitter i go'stolen og glaner på Facebook :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, jeg og! Men til helga! Da!......(Vi har faktisk både pynta litt og bakt pepperkaker, så jeg er ganske fornøyd)

   Slett
 2. Jepp. Mest det siste. Har kommet så langt at jeg har påbegynt en liste over ting som må gjøres, men lista er kun i hodet mitt så jeg kan rekke å glemme igjen ha ha. Koser meg med å lage litt pynt og sånn, da.

  SvarSlett
 3. Skriver på alle julekortene som vanlig en dag etter fristen.

  SvarSlett
 4. Leser bloggen din som en opptur her jeg sitter og skal knote ned det siste fornuftige i årets siste eksamen. Skriftlig hjemmeeksamen uka før jul! Den vil jeg ikke anbefale videre.
  Kunne sikkert skrevet en hel avhandling om hvor ekstremt lei jeg er, men det hjelper jo ikke på presentasjonen av Hedda Gabler og Eva Linde. Ei heller alle pauseinnslagene jeg har hatt via Facebook og kakeboksen og sjokoladeplatene... tenker jeg skal rulle meg fint inn i juleferien i morra ja. God jul!

  SvarSlett
 5. Hahaha, mandelpotettrykk! *lerhøgtogslårmegpålåret

  God jul Pia!

  SvarSlett
 6. Hvis jeg får lyst til å begynne med mandelpotettrykk tar jeg alltid en kjapp tur innom Panduro. Etter to runder der inne er bare tanken på alt man kunne brukt kreativiteten sin til nok til å sende meg utbrent på jakt etter sofaen!

  SvarSlett
 7. Jøss det er fantastisk hvor mye du får til! Jeg har fått pyntet huset og julekortene ligger i vesken, klare til å tas på postkontoret i morgen. Potettrykk og snøspray er det lite av. Men jeg er fornøyd. Ønsker deg en god kveld i godstolen med facebook! :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails